Fundo lig/desl

Join the new world

 

Αναφορικά με την πρόταση μομφής

Dia 2,127, 15:52 Publicado em Greece Grécia por Marianiki4
Καλησπέρα στην κοινότητα!

Σχετικά με την Πρόταση Μομφής όπως κατατέθηκε στο Forum της e-Greece

Συγκεκριμένα στα όσα μας καταλογίζουν:

1. Δήθεν αποκλεισμός επιτροπής MoD της βουλής

Το MoD κι η επιτροπή της βουλής για θέματα άμυνας ήταν σε κυκλικό προκειμένου να υπάρχει συνεργασίαΤα κυκλικά στα οποία συμμετέχουν τα MU είναι για την ενημέρωσή τους και δεν προβλέπεται πουθενά η συμμετοχή της επιτροπής σε αυτά σύμφωνα με το Καταστατικό της Βουλής.

Παρόλα αυτά, πρέπει να αναφερθεί ότι, μέλη της επιτροπής που ήταν και εκπρόσωποι του MU τους και συμμετείχαν σε όλα τα κυκλικά, ήταν αυτοί που δεν ακολουθούσαν τις οδηγίες του υπουργείου και έριχναν ανάποδα σε μάχες.

2. Τη δήθεν κατάργηση της ενημέρωσης των MU μέσω των κυκλικών του MoD.

Υπάρχουν 4 κυκλικά με συμμετέχοντες από την κυβέρνηση κι εκπροσώπους των στρατιωτικών μονάδων όπως φαίνεται στις παρακάτω εικόνες:

Μπορείτε να δείτε και το

DOC των Στρατιωτικών Μονάδων, επίσης υπάρχει και google doc όπου τα prios ανανεώνονται συνεχώς.

3. Όσον αφορά το θέμα του SC της συμμαχίας (υπάρχει σχετικό θέμα στο Forum).

Η Ελλάδα δεν είναι “εργαλείο” το οποίο εξυπηρετεί την όποια ματαιοδοξία κάποιου για θέσεις και καρέκλες. Είναι αδιανόητο κάποιος που θέλει να “προασπίσει” τα συμφέροντα της χώρας μας να απαξιεί την ίδια την Κυβέρνηση της χώρας του, να μην έχει καμία συνεργασία με αυτήν και να αποκαλεί την πρόεδρο της χώρας του σε meeting της TWO “ηλίθια”.

Υπό αυτές τις συνθήκες πιστεύουμε ότι όποιος μεταφέρει προσωπικές κόντρες με άτομα σε τέτοιο επίπεδο, ΔΕΝ είναι άξιος να πράξει το σωστό για καλό της χώρας του και της συμμαχίας, παρά μόνο τη χρησιμοποίηση αυτής και της δύναμής της υπέρ των “φιλοδοξιών” του.

Ο Έλληνας υποψήφιος, παρακάμπτοντας το Καταστατικό της Συμμαχίας αυτοπροτάθηκε για SC (προβλέπεται ότι οι υποψήφιοι για το HQ πρέπει να προταθούν από κάποιον εκ των CP)

Η υποψηφιότητά εκτός του ότι ήταν παράτυπη, φάνηκε να έχει ως μόνο σκοπό την προσωπική του προβολή κι αναγνώριση. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα στο Forum στο οποίο γράφει ότι δεν χρειαζόταν καν τη στήριξη της χώρας του για να εκλεγεί, ούτε υπήρχε λόγος να εμπλακεί η Ελλάδα άμεσα με τον SC.

O SC που εκλέχθηκε απέδειξε και στην πράξη ότι είχε ως προτεραιότητα το καλό της συμμαχίας. Αντίθετα με ότι υποστηρίζεται στο forum, όταν έγινε πρόταση για mpps των χωρών της TWO με Βραζιλία, ήταν ο πρώτος που έφερε αντιρρήσεις αναγνωρίζοντας την προσφορά των pro-TWO χωρών Αργεντινή και Ρουμανία.

4. Πρόσβαση στο doc με τα prio της συμμαχίας.

Το doc με τα prio της συμμαχίας είναι το ίδιο doc που χρησιμοποιείται για την ψηφοφορία που εκλέγει το HQ της συμμαχίας. Πώς γίνεται να μην είχα πρόσβαση στα prio, όπως υποστηρίζεται στο forum, αλλά να είδα τους υποψήφιους και να ψήφισα στις εκλογές για το HQ στις 10 του μήνα;

Επιπρόσθετα, όπως φαίνεται ξεκάθαρα στο παρακάτω ss, η αίτηση για access στα κανάλια της συμμαχίας ήταν άμεση.5. Σχετικά με το CoD, μάχες Σλοβενίας-Κροατίας

Σύμφωνα με τα prio της συμμαχίας οι μάχες της Πολωνίας και της Σλοβενίας ήταν το ίδιο σημαντικές (High Prio 4). Η Πολωνία ήταν πίσω στη βαθμολογία στο δικό της campaign και γι' αυτό έμπαινε CoD. Ταυτόχρονα, στο doc με τα δικά μας orders φαινόταν οτι και οι 2 μάχες ήταν εξίσου σημαντικές επιτρέποντας στους commanders να επιλέξουν ανάλογα με το ποια μάχη χρειάζεται damage και ποια γίνεται epic.

6. Το Σύμφωνο μη Επίθεσης με την Κύπρο

Το τι περιλαμβάνει η συμφωνία αναφέρεται ρητά στο Άρθρο που δημοσιεύτηκε[/ur]. Δεν έχει γίνει καμία παράληψη στο θέμα, στην συμφωνία δεν ζητήσαμε επίσημα καμία αλλαγή ονόματος των Σκοπίων, όπως δεν έχουμε κάνει με κανένα σύμμαχο ή μέλος συμμαχίας μέχρι τώρα. Η τακτική της Ελλάδας ήταν πάντα ότι οι σύμμαχοί μας θα αποδεχτούν την άποψη μας, λόγω της σχέσης μας. Η μόνη αναφορά στο όνομα ήταν εκτός συμφωνίας και ζητήσαμε να αναφέρετε έστω με το όνομα που τα αναφέρει το παιχνίδι, ώστε να λήξει το θέμα το συντομότερο δυνατό. Το οποίο και έπραξαν οι Κύπριοι.

Σχετικά με τη γλώσσα του κειμένου, η Ελλάδα τις όποιες διαπραγματεύσεις-συζητήσεις με Έλληνες e-Κύπριους έκανε, τις έκανε στα Ελληνικά και σύναψε το σύμφωνο. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να υπάρχει αγγλική έκδοση από την πλευρά μας.

Τέλος, το όνομα της συμφωνίας (e-Skopje) στο Ελληνικό κείμενο ήταν καθαρά επιλογή του MoFA μας. Σχετικά με τις κατηγορίες ότι αλλάχτηκε το όνομα στο δικό μας άρθρο, κάποιοι θα έπρεπε να προσέξουν ότι δεν αλλάχτηκε κάτι, αλλά τα δύο άρθρα ήταν διαφορετικά.

Επίσης από την πλευρά μας ζητήθηκε από τους e-Κύπριους να μην αναφέρουν στο άρθρο τους τα Σκόπια με το όνομα που δεν επιθυμούμε, αλλά και γενικότερα σε οποιαδήποτε αναφορά στα Σκόπια σε άλλα επίπεδα. Η πρότασή μας και την οποία αποδέχθηκαν ήταν να την αναφέρουν με το όνομα του Παιχνιδιού.

Προσωπικά ως πρόεδρος θεωρώ ότι το impeachment γίνεται καθαρά και μόνο για λόγους προσωπικής αντιπαράθεσης και εκδίκησης. Ο AntrikosA μετά το βέτο που του ασκήθηκε, κήρυξε σταυροφορία κατά της κυβέρνησης και της προέδρου προσωπικά, μη διστάζοντας να προσβάλει, να βρίζει και να ψεύδεται. Χρησιμοποίησε την ιδιότητα του Commander ενός από τα μεγαλύτερα MU της χώρας και το έστρεψε ενάντια στις εντολές του MoD. Οι προκλήσεις του ήταν πάμπολλες, αλλά δεν τις ακολουθήσαμε Έχει αποδείξει ότι είναι κατώτερος των περιστάσεων και ο ναρκισσισμός του γνωστός σε όλη την κοινότητα.

Σε ότι αφορά την ψηφοφορία του impeachment, δηλώνω ότι σε περίπτωση καταψήφισης, θα συνεχίσω να υλοποιώ με το επιτελείο μου το κυβερνητικό πρόγραμμα, όπως το κατέθεσα προεκλογικά κι εγκρίθηκε στις εκλογές.

Με τιμή,

Marianiki4

 

Comentários

F@nis
F@nis Dia 2,127, 15:54

Αναφορικά με την πρόταση μομφής (by Marianiki4)
http://goo.gl/08SrXI

Dali Salvador
Dali Salvador Dia 2,127, 15:58

voted

Dali Salvador
Dali Salvador Dia 2,127, 15:58

Ξεκάθαρες απαντήσεις.

Van Der Waal
Van Der Waal Dia 2,127, 16:00

V

Christos_8
Christos_8 Dia 2,127, 16:00

o7 keep walking.. min se noiazei ti lene..

Lithelon
Lithelon Dia 2,127, 16:01

-v-

Kaniballos
Kaniballos Dia 2,127, 16:01

Αχ αντρίκο αντρίκο. Βαρύ τo gaming ...

Haskos
Haskos Dia 2,127, 16:01

voted

nerofida
nerofida Dia 2,127, 16:01

Φαινεται καθαρα απο το αρθρο η προσωπικη κοντρα με αντρικους και σια! αν ξεστραβωθεις θα δεις και εσυ υπουργους σου που βριζουν δεξια και αριστερα.

Επισης, τωρα θυμηθικες τα καταστατικα της βουλης; Οταν κατεβαζατε νομους εκτος διαδικασιας ειχατε αλλες προτεραιοτητες!

Και μια ερωτηση για το τελος, ποσες φορες ξανακοιταξες το αρθρο πριν το δημοσιευσης μπας και σου ξεφυγε κανα "Hail Eden"; Δεν τρωμε κοτοχορτο κοπελια...

Shortie
Shortie Dia 2,127, 23:17

milas esu gia ektos diadikasias pou exeis katevasei impeach ektos diadikasias?

Kostas Fostiras
Kostas Fostiras Dia 2,127, 16:02

επικες απαντησεις..

να δουμε τωρα ποσο ακομα ρομπες μπορουν να γινουν μερικοι

pavlos83
pavlos83 Dia 2,127, 16:09

απλά κοιτάς λίγα pixel πιο πάνω....

Earentir
Earentir Dia 2,127, 16:21

Den prolaves na to grapseis kai se prolave apo pano 😉

Vrilissia7
Vrilissia7 Dia 2,127, 16:02

= V =

mikroastos
mikroastos Dia 2,127, 16:02

v

MakedoniaGreece
MakedoniaGreece Dia 2,127, 16:02

voted

_myrmidonas_
_myrmidonas_ Dia 2,127, 16:03

v

CRIS 99
CRIS 99 Dia 2,127, 16:03

V

tasos maximous
tasos maximous Dia 2,127, 16:04

v

DrethGar
DrethGar Dia 2,127, 16:05

voted

F@nis
F@nis Dia 2,127, 16:06

ψ

SteffanoS
SteffanoS Dia 2,127, 16:08

ψ

Mithrantir
Mithrantir Dia 2,127, 16:10

v

AIexander the Great
AIexander the Great Dia 2,127, 16:11

v

iaberis
iaberis Dia 2,127, 16:17

ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ
ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΙΤΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

AntrikosA
AntrikosA Dia 2,127, 16:18

1. Δεν προβλέπεται πουθενά στο καταστατικό της Βουλής να μπει η Πρόεδρος της Βουλής στο κυκλικό των βουλευτών, το κάναμε για τον ίδιο λόγο που η επιτροπή MoD της Βουλής μπαίνει σε όλα τα κυκλικά όπως μπαίνουν και οι εκπαιδευόμενοι της κυβέρνησης.

2. Μήνυμα από το κυκλικό από το οποίο δήθεν υπάρχει ενημέρωση:

Dali Salvador to Ilias the Greek and 21 more people | yesterday
Η κυβέρνηση και το υπουργείο αμύνης έχουν αποφασίσει η ενημέρωση των στρατιωτικών ομάδων να γίνεται μέσα από το google doc. Στα κυκλικά θα υπάρχει ενημέρωση μόνο όταν υπάρχει κάποια σημαντική μάχη, κάποια έκτακτη είδηση ή όταν κρίνει απαραίτητο η κυβέρνηση.

Αν κάποιος εκπρόσωπος στρατιωτικής ομάδας έχει πρόβλημα με τη διαδικασία μπορεί να το εκφράσει με προσωπικό μήνυμα στην πρόεδρο ή στο MoD. Ή γενικότερα να κάνει ό,τι τον φωτίσει ο Θεός!

3. Μην ξαναλέμε τα ίδια, προτάθηκα από άλλο CP, ξέρεις πολύ καλά ότι η υποψηφιότητά μου σταμάτησε από το veto σου όχι επειδή "αυτοπροτάθηκα" όπως λες και κάθε άλλο παρά παράτυπη ήταν. Αν ήταν παράτυπη δεν θα ασκούσες βέτο.

4. Μα αυτό ακριβώς υποστηρίζω ότι για πρώτη φορά απέκτησες πρόσβαση την ημέρα των εκλογών δηλαδή στις 10 και ότι πιο πριν δεν ήξερες ούτε τα prio ούτε τους υποψήφιους!

6. Η συμφωνία είναι μία. Πρώτη φορά ακούω να γίνεται συμφωνία και ο καθένας να γράφει το άρθρο όπως θέλει. (κάποιος πιο έμπειρος ας μας δώσει ένα παράδειγμα από το παρελθόν όπου έχει ξανασυμβεί κάτι αντίστοιχο)
Το impeachment γίνεται γιατί εσύ προσωπικά και στελέχη της κυβέρνησής σου είστε εριστικοί και μη συνεργάσιμοι. Είστε αλαζώνες και κάνετε ότι θέλετε επειδή νομίζετε ότι υπάρχει μόνο κυβέρνηση και η Βουλή απλά ακολουθεί.

Δεν βάζω screenshots από τον τρόπο που απαντάτε στα κυκλικά των βουλευτών αλλά οι βουλευτές γνωρίζουν γιατί βλέπουν. Ενδεικτική της συμπεριφοράς της κυβέρνησης η απάντηση μέλους της στο θέμα για imeach: http://egreece.forumotion.com/t3480p15-impeachment#48190

Drawback
Drawback Dia 2,127, 16:22

Το impeachment γίνεται γιατί εσύ προσωπικά και στελέχη της κυβέρνησής σου είστε εριστικοί και μη συνεργάσιμοι. Είστε αλαζόνες και κάνετε ότι θέλετε επειδή νομίζετε ότι υπάρχει μόνο κυβέρνηση και η Βουλή απλά ακολουθεί.

Μπερδεύτηκες με τις 2 προηγούμενες κυβερνήσεις.
Να μην ξεχάσω τα ψέματα που μας πουλούσατε για την Κύπρο.

Marianiki4
Marianiki4 Dia 2,127, 16:25

Ξέχασες κάτι σημαντικό, εδώ δεν μπορώ να βάλω logs απο το irc στο forum όμως μπορώ και τα έβαλα ήδη.

pavlos83
pavlos83 Dia 2,127, 16:29

Ο μοναδικός λόγος τοy impech είναι γιατί σου στέρησαν μια ακόμα "νίκη"
AntrikosA wrote : Είμαι gamer και παίζω ένα παιχνίδι με στόχο, προφανώς τη νίκη.
Η "νίκη" μεταφράζεται σε προσωπική επιτυχία σε οτιδήποτε μετρήσιμο στο παιχνίδι (achievements, missions, top damage κλπ)

AntrikosA
AntrikosA Dia 2,127, 16:52

Marianiki4 και εγώ. Άντε εξήγησέ μας για ποιο λόγο έμαθες για τους υποψήφιους την ημέρα των εκλογών και γιατί απέκτησες πρόσβαση στο doc στις 10 του μήνα και όχι νωρίτερα.

pavlos83 Σαν στόχο βάζω πράγματα τα οποία δεν έχω καταφέρει...

pavlos83
pavlos83 Dia 2,127, 16:56

Τώρα σοβαρά.... Δεν κάνω πλάκα.... Ζήση (Tall ) εσύ είσαι???

Dr. F
Dr. F Dia 2,127, 20:59

Αντρίκο να σου δώσω 50g να μεγαλώσεις και να γίνεις Ανδρέας!!!!

AntrikosA
AntrikosA Dia 2,128, 04:24

deal.

Dali Salvador
Dali Salvador Dia 2,127, 23:34

Μόνο ένα σχόλιο επειδή έγραψες κάτι για μένα. Για τα υπόλοιπα έχει απαντήσει η Μαριανίκη επαρκώς.

Η επιλεκτική αντιγραφή από το κυκλικό είναι απαράδεκτή. Διαστρευλώνεις την αλήθεια μόνο και μόνο για τη δημιουργία εντυπώσεων. Γιατί δεν αντιγράφεις και αυτό που έγραψα πιο κάτω;

Dali Salvador to Ilias the Greek and 21 more people | yesterday
AntrikosA
Το αίτημα σου θα μεταφερθεί στους αρμόδιους και θα ενημερωθείς για τις εξελίξεις. Ελπίζω να ικανοποιηθείς από τις απαντήσεις τους.
Υ.Γ. Το "Δεν θα καταργήσετε την ενημέρωση στα κυκλικά του mod" μου θυμίζει το "Δεν θα καταργήσετε την ενημέρωση στης εφημερίδα του mod" που ακούγαμε κάποιο καιρό πριν. Τελικά από τότε, με τόσες και τόσες κυβερνήσεις που πέρασαν, δεν ξαναβγήκε άρθρο με εντολές από το MoD."

Γιατί δε λες ότι ήσουν ο μόνος που αντέδρασε στην αναγραφή των εντολών μάχης στο google doc; Γιατί δε λες ότι παρόλες τις επίμονες προσπάθειες σου κανένας άλλος διοικητής μονάδας δεν είπε ότι έχει πρόβλημα με αυτόν τον τρόπο γραφής των εντολών;

AntrikosA to Ilias the Greek and 21 more people | yesterday
Και μιας και είσαι εδώ BaKaRaS εσύ συμφωνείς με το να μην υπάρχει ενημέρωση για τα prio στο κυκλικό και να είμαστε υποχρεωμένοι να μπαίνουμε στο doc?
Τι πρωτοτυπία είναι πάλι αυτή;

Και τελικά γιατί δε λες ότι το αίτημα σου ικανοποιήθηκε παρόλο που είχε διατυπωθεί με απαράδκτο τρόπο;

AntrikosA to Ilias the Greek and 21 more people | yesterday
Απαιτώ ενημέρωση για τα prio της Ελλάδας στα κυκλικά του MoD.

και

AntrikosA to Ilias the Greek and 21 more people | 20 hours ago
Εγώ όπως ενημερωνόμουν τους προηγούμενους μήνες εδώ, απαιτών να ενημερώνομαι και αυτό το μήνα εδώ.


Η κυβέρνηση έκανε μια επιλογή στον τρόπο γραφής των εντολών μάχης. Είτε σωστή είτε λάθος αυτή ήταν η επιλογή της. Και πέρα από την ενημέρωση, και πέρα από το γεγονός ότi μόνο εσύ είχες πρόβλημα, η κυβέρνηση ήταν πρόθυμη να το συζητήσει και τελικά να το αλλάξει.

Dali Salvador
Dali Salvador Dia 2,127, 23:35

Αντίθετα εσύ θεωρείς ότι είναι ένας σοβαρός λόγος για μομφή το ότι οι εντολές δεν ανανεώνονται καθημερινά στα κυκλικά μηνύματα (με αποτέλεσμα να αποφεύεγεται το συνεχές σπάμινγκ) και απλά αναγράφονται σε ένα google doc όπου όλοι οι διοικητές που έχουν πρόσβαση στο internet μπορούν να δουν;
λολ

AntrikosA
AntrikosA Dia 2,128, 04:06

Καλά είναι δυνατόν να μιλάς εσύ για επιλεκτική αντιγραφή; Εδώ η Μαριανίκη έβγαλε screenshot το μήνυμα με το οποίο άνοιξε το κυκλικό και υποστήριξε ότι υπήρχε ενημέρωση στο κυκλικό!
Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και με τους 2nd commanders και έπρεπε πάλι να μου πείτε ότι σπαμάρω τα κυκλικά για να κάνετε τα αυτονόητα.

Dali Salvador
Dali Salvador Dia 2,128, 20:48

Με εντυπωσίασε η απάντηση σου, από ουσία υπάρχει τίποτα;

Dali Salvador
Dali Salvador Dia 2,128, 20:55

""Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και με τους 2nd commanders και έπρεπε πάλι να μου πείτε ότι σπαμάρω τα κυκλικά για να κάνετε τα αυτονόητα.""

Χαίρομαι που έρχεσαι στα λόγια μου. Η κυβέρνηση και άλλη φορά έδειξε διάθεση να αλλάξει τις αρχικές της σκέψεις. Το έκανε τότε, το έκανε και τώρα.

Ntaikos
Ntaikos Dia 2,128, 12:19

Εξακολουθείς και δηλώνεις gamer; Την προηγούμενη φορά σου είπα φιλικά ότι κάηκες. Τώρα πλέον δεν έχεις ούτε τα ethics του game.-

AntrikosA
AntrikosA Dia 2,128, 12:25

με εντυπωσίασε η απάντησή σου, από ουσία υπάρχει τίποτα;

Tsigaro
Tsigaro Dia 2,127, 16:20

Voted

Earentir
Earentir Dia 2,127, 16:21

Voted

GX99
GX99 Dia 2,127, 16:21

v

BaKaRaS
BaKaRaS Dia 2,127, 16:23

με τόσα ss από κυκλικά αναρωτιέμαι αν θα το βρει το ξημέρωμα το άρθρο...

Johnoagrios Dia 2,127, 16:23

Comentário apagado

Nik7deputa
Nik7deputa Dia 2,127, 16:34

το ότι ο MoD σου έλεγε υπονοούμενα σε βουλευτή μας για την μάνα του αβαβα
το ότι ειρωνεύεστε και βριζετε στα κυκλικά τους βουλευτές αβαβα
το ότι εάν κάνει ερώτηση κάποιος βουλευτής δεν απαντάτε ή κάνετε αυτό που πα απο πανω αβαβα
το ότι άλλα λέγατε πριν 15 μερες και αλλα τωρα για την Κυπρο τουτεστιν κωλοτουμπα αβαβα
το οτι αποδεχεστε ΝΑΡ με σκοπιανούς, κ φιλοσκοπιανους αβαβα
το οτι η βουλή δεν ειχε ιδέα για τις συζητησεις κ τα σχετικά αβαβα
κλπ κλπ

Nik7deputa
Nik7deputa Dia 2,127, 16:39

http://prntscr.com/1rqonq
http://prntscr.com/1rqorg
http://prntscr.com/1rqov3

Μιλάμε για κολώνες της πολιτικής

pavlos83
pavlos83 Dia 2,127, 16:45

http://prntscr.com/1rqkfd

πας χερακι-χερακι με τον φιλοσκοπιανό και φιλότουρκο Αντρίκο τώρα?

Nik7deputa
Nik7deputa Dia 2,127, 16:48

πφφφ σοβαρό αντίλογο θές να κάνουμε τώρα; αν δεν έχεις κλείσει τα 15 αυτό λέγεται αλλιώς και ειρωνία

 
Publicar comentário

O que é isso?

Este é um artigo escrito por um cidadão do eRepublik, um imersivo jogo de estratégia baseado nos países do mundo real. Crie um personagem e ajude seu país rumo à glória. Torne-se um herói de guerra, um editor renomado ou um guru das finanças.