Fundo lig/desl

Join the new world

 

Кандидатура за председницу - МИЉИЦАА, СРПСКА МАЈКА!

Dia 1,903, 02:24 Publicado em Serbia Sérvia por Miljicaa

Драги пријатељи,

Као што сам најавила, дошло је време за озбиљну кандидатуру. Покушаћу да вам представим и приближим план и програм мог тима. Обећала сам вам да ћемо се играти поштено, лепо, неискварено, чисто, забавно. Покушајте то да замислите. Ако сте успели, за нас још увек има наде.

Окупила сам генијалан тим. Добри, интелигентни, вредни људи. Спремни да раде за Мајку, за еСрбију.За заменика председника, моју десну и леву руку, изабрала сам генијалног Alex.L - правог стручњака у сваком пољу. Поред такве особе, верујем да нам се неће дешавати никакви пропусти.

Саветници. Људи у које имам пуно поверење. Двојица дивних момака :
- Shadow of Time i
- Aradjanski Branko

Следи план и састав владе :


Министарство одбране еСрбије:

1) Финансирање војске

Пошто се систем који се користи сада већ 3 месеца показао као веома ефективан, одлучили смо да не одступамо од њега и да наставимо да га примењујемо. Иако нисам присталица, да кажем, неравноправног односа према јединицама, у држави је ситуација таква каква јесте и од ње се не може побећи. ВеС и ПвЈ су се на ударима показале одлично, одзив војника је фантастичан, и ове две формације ће чинити основну снагу наших оружаних снага. ССФ и СОС ће бити ангажоване у складу са потребама на фронтовима, али и са њима ћемо покушати да направимо договор, да изађу држави у сусрет и направе аранжман којим ћемо сви бити задовољни.

Формула за рефунд:Трошкови неће прелазити висину прихода и финансијски извештаји биће подношени на свака 3 дана.

2) Титани

Биће одређени јасни услови за улазак у ту формацију од стране државе. Сва правила која се примењују за регуларне јединице/формације, биће примењиване и на Титане.


3) Транспарентност и појачан систем информисања

Свака јединица на рефунду ће добијати поруке везане за висину рефунда коју је држава дужна да јој исплати за одређени датум, уз поменуте јавне финансијске извештаје.

Организоваћемо рад министарства тако да јединице увек правовремено добију информацију о томе када се очекује да ће њихова штета бити потребна, а биће им дата слобода у самосталном организовању удара (наравно у складу са спољном политиком државе) уколико држави штета није потребна. Постављање дневних наређења ће бити усклађено са командантима јединица неколико пута у току дана, а свака промена наређења ће бити истовремено објављена и у новинама Мин. одбране.

На недељном нивоу, објављиваћемо статистичке извештаје о излазности војника свих јединица на ударе, штети коју су направили и надокнади која је за то добијена. Члан МоД тима house the doctor биће задужен за ово, и сигурни смо да ће ово допринети да јединице буду још активније и јаче, да ће ради престижа војници тежити да баш њихова јединица на крају недеље буде прва на листи.

4) РАВеС

Покушаћемо да постигнемо званични договор између РАВеС и државе о начину сарадње како учинак те формације и помоћ истој више не би зависио од власти до власти.

Министар : Pljackas

Чланови министарства : Nemke_BG, Svetlanadenis, Korsakov25, Antic Dragan, Ilija Krajinovic, AmenRa, Darec89, House the Doctor

Министарство Спољних послова

Искусни и стари лисци у МСП уз нове и младе наше играче, уколико ми пружите прилику да постанем председник еСрбије, чиниће ударну песницу наше дипломатије. Интензивно ћемо радити на очувању доминације нашег савеза TWO, сарадњи са пријатељскм савезом CoT, као и на новим дипломатским иницијативама Србије.

Трудићемо се да повећамо ниво сарадње са Румунијом, Грчком и Русијом и доведемо нашег новог/старог савезника еБразил у наш савез. То ће све бити планови који ће овај тим имати за задатак да изврши у наредних 30 дана. Са добром основом, темељом, кућа која је у изградњи не може да се сруши тек тако.

Док наша војска бије борбе у различитим биткама, у пољу дипломатије, следећи људи водиће мало другачији вид битке.

МСП: Министар : Cookies Crisp

Чланови министарства : Coolinbun, Zlatanaleksic , Alphatrion reborn, Letva, Zatvorska tica, BalkanBoyRasan, Christiane.F
Министарство образовања:

Министарство образовања, иако га многи сматрају неважним, ово је можда и најбитнији део владе. Образовање младих снага, правилно усмеравање и помоћ које ово министарство треба да пружи новајлијама, али и оним мало старијима који још увек нису савладали све тајне ове игре је немерљива.

Задржати младог играча, натерати га да заволи игру и најбитније да остане у њој су задаци овог министарства. Ко зна, можда баш неки будући председник буде у групи новајлија коме је МОС помогао да преброди прве дане у игри.

Због тога смо овај посао поверили играчима који то могу да испуне. Онима који су својим радом и поштовањем које уживају у нашој зајденици то и заслужили.

Министар : dr.doom

Чланови министарства : Nerazuman Lavirint, Markozlol, Dio Maximus
Министарство Унутрашњих послова:

Ово министарство радиће уско са министарством одбране еСрбије, у зависности колико средства дозволе, уколико не буде било значајних борби организоваће се удар барем једном недељно. У случају опасности и велике офанзиве на еСрбију, као и до сада, ослонац поред војске јесу наши цивили. Поред ударања, МУП ће редовно обавештавати грађане еСрбије о могућим преварама и преварантима који се налазе свуда.

Министар : LunaL

Чланови министарства : Spijun na Stiklama, Ivannna, Ckimiy, Napoleon i Bonaparta , Danijela 89, deki91, crni anjaa


Министарство Економије еСрбије:

Економију еСрбије треба да воде поштени људи, и пре свега људи који имају воље да пишу редовне извештаје о потрошњи пара народа, народа еСрбије. Сем извештаја, наставиће се окретање пара преко организација. Циљ јесте да се направи довољна количина новца на орговима како би се вишак од одређене своте новца пребацивао на НБС ради штедње и прављења резерви у случају да еСрбија буде под офанзивом или креће у нека нова освајања.

Министар : Bernoldi_salieri

Чланови министарства : Pegavac, wice86, Diana Volhovich

Министарство информисања:

Министарство које је још увек живи на старој слави. Некада су врхунски новинари у овом министарству постављали стандарде, издавали чланак за чланком, обавештавали народ о свим релевантним питањима везаним за нашу државу. Међутим временом долази до губљења професионализма у овом министарству. Чланови овог министарства су често били недорасли задатку тако да су разни квази нацисти правили шараду од некадашње институције. Људи који су овом министарству донели славу су сигурно у неверици посматрали шта се дешава са њиховом заоставштином.

На нама је да повратимо стару славу и углед овом центру информисања јавности. Сигурна сам да ће чланови овог министарства направити велики корак напред и подићи професионализам на виши ниво, поставити нове стандарде јавног оглашавања и да ће сви будући чланови следити наш пример.

Због тога смо окупили тим који ће овај посао одрадити на начин који ово министарство и заслужује.

Министар : Serbiankid

Чланови министарства : Sizofrenicar, Nessko, marko1996, banovano magare
Моја визија и моја жеља је да направим еСрбију много јачом него што је тренутно. У ове људе имам апсулутно поверење, дозволите мени а самим тим и њима да покажу шта знају и да се дугогодишње искуство појединих играча помеша са жељом и младим снагама у различитим министарствима како би створили једну нову паклену машину!

За крај, припремила сам аватаре за све моје симпатизере. Поклони од Српске Мајке :

За дечакеЗа девојчицеЖелим срећу свима на сутрашнњим изборима, а победнику још већу срећу. Не надам се убедљивој победи, а ако се то деси, мик смо и више него спремни. Надам се фер и поштеној борби. Доброј забави, доброј игри. Хвала свима на несебичној подршци. Огромно хвала мом тиму, пријатељима и симпатизерима!

Свако добро свима,
Миљицаа.

 

Comentários

Dio Corkan
Dio Corkan Dia 1,903, 02:27

"Честитамо, Ваш захтев за држављанство у Serbia је одобрен! Сада имате право да гласате, придружите се политичкој странци и будете кандидат на изборима. Ваше компаније ће сад добити бонус на продуктивност за ресурсе који се налазе у Serbia."
пре 42 минута


vidimo se na biralistu sutra : *

Admiral Yamamoto
Admiral Yamamoto Dia 1,903, 02:30

Миљица фор президент !

Aradjanski Branko
Aradjanski Branko Dia 1,903, 02:31

Bravo Milice, lepo odradjeno. 🙂 Sutra do pobede : )

boki trinaest
boki trinaest Dia 1,903, 02:34

nema dekolte nema BOTE

kowalski_afc
kowalski_afc Dia 1,903, 02:35

\o/

Nemke_BG
Nemke_BG Dia 1,903, 02:37

/me cuva i stipka... : P

The Snow White
The Snow White Dia 1,903, 02:39

\o/ Srecno sutra. o7

Spijun na stiklama
Spijun na stiklama Dia 1,903, 02:40

Миљица фор президент !

Nessko
Nessko Dia 1,903, 02:48

Миљица је најбоља!

Bolorg Brat Bole
Bolorg Brat Bole Dia 1,903, 02:56

votado

naturaIMystic
naturaIMystic Dia 1,903, 02:56

vidi kolko lavova.. ccc.. a nas, sadasnje amere ste maltretirali kada smo pokusali da se oprobamo : P

nemke siso!!

banovano magare
banovano magare Dia 1,903, 02:58

I ja sam mamina ćera! Slatka k'o bombona i debela!

Jedna je SRPSKA MAJKA!

SajIer
SajIer Dia 1,903, 03:00

Miljica ! Miljica ! Miljica ! \o/

Maki Maroja
Maki Maroja Dia 1,903, 03:00

Srecno draga... 😘

Darec89
Darec89 Dia 1,903, 03:11

I ja sam mamina ćera! Slatka k'o bombona i debela!

Jedna je SRPSKA MAJKA!

ziloslav
ziloslav Dia 1,903, 03:12

\o/ \o/ \o/

BalkanBoyRasan
BalkanBoyRasan Dia 1,903, 03:13

Само расно само говедасто!

Муууууууууууууууууууууууууууууууу!

Миљица домаћица! ДА СЕ НАПРАВИ РЕД У еСРБИЈИ!

Davidovic AGAiN
Davidovic AGAiN Dia 1,903, 03:16

oho ho

glas

Master_Blaster
Master_Blaster Dia 1,903, 03:23

podrska cele eSlovenije

floyd 93
floyd 93 Dia 1,903, 03:36

\o/

Dio Corkan
Dio Corkan Dia 1,903, 03:39

Vladislav Milovanovic 83
http://www.dodaj.rs/f/1T/Uz/vVOx28l/2/bastionsrpstva.jpg
izvoli u bastion, sta ces ovde...

Georgian woolf
Georgian woolf Dia 1,903, 03:48

o/

deki91
deki91 Dia 1,903, 03:57

o/

KA ZETRO
KA ZETRO Dia 1,903, 03:58

volela bi da ti zasija medalja na profilu?
ili stvarno misliš da si bolji izbor od drugih?

Partigiano Giovanni
Partigiano Giovanni Dia 1,903, 04:05

eBiH je uz tebe !

MILJICAA PER PREZIDENT ! :Đ

banovano magare
banovano magare Dia 1,903, 04:09

Vladislave, ako toliko voliš Srpsku onda se vrati tamo. Zašto predaješ u Čačku? Hrani kuče pa da te ujede.

Nerazuman Lavirint
Nerazuman Lavirint Dia 1,903, 04:14

Гласам за тебе \o/

Miljicaa
Miljicaa Dia 1,903, 04:15

Hvala vam drugari, super ste!

Nikoslave, iskreno, mislim da je moj tim bolji od bilo kog drugog. Za sebe mislim da sam bolji i iskusniji političar od ostalih kandidata, a vođa, ne znam, nisam njih videla u toj ulozi. Ali ženske su uvek najbolje vodillje : )

Radule922
Radule922 Dia 1,903, 04:16

Berni ministar ekonomije idemoooo \o/ : D

coolinbun
coolinbun Dia 1,903, 04:22

ovo je najbolji savet koji mozes da dobijes:

POTPUNO ignorisi zlurade komentare. Dakle, POTPUNO!

srecno sutra o/

Dooomed
Dooomed Dia 1,903, 04:26

ne vidim da sam guvener 🙁

KA ZETRO
KA ZETRO Dia 1,903, 04:32

Miljice, nigde nisam video pravi razlog za kandidaturu, mislim da si neozbiljna kao i neki desertovi, samo malo umerenija. Uz tvoj stil igre ne ide kandidatura, sama si se diskvalifikovala za tako nešto. Kontam da mami samo popularnost i da ćeš napraviti x gluposti jer si neozbiljna. Ali neću glasati u Srbiji pa opušteno.

Auyantepui
Auyantepui Dia 1,903, 04:33

Jedna je majka!

zlatanaleksic
zlatanaleksic Dia 1,903, 04:40

Mica preCednica :😁

Miljicaa
Miljicaa Dia 1,903, 04:49

Nikoslave cenim tvoje mišljenje, ali nisi me još video u ozbiljnoj situaciji. Moja prednost je što se igram, ali sa ozbiljnošcu kada je ona potrebna.

Don Lex
Don Lex Dia 1,903, 04:58

Mицо, пуно среће сутра, али, бићу искрен и рећи ћу да ми се многи људи из тима уопште не свиђају.
Сигуран сам да је такав и твој поглед на другу страну, јер имаш алергију рецимо на Десерта : Д
Све у свему, срећно сутра! о/

Berem Kartoni
Berem Kartoni Dia 1,903, 05:02

Mogu i ja da budem ministar lopovluka u novoj vladi kao sto je pustinjski rcak (aka pustinjski prdez and seljacina raspala) bio 🙂

xDesertHamsterX
xDesertHamsterX Dia 1,903, 05:12

nekim ljudima se zatresao kavez : D

Markozlol
Markozlol Dia 1,903, 05:14

Ima bernoldi ima vote \o/ Cekaj bre ima i mene xD Napred Mickeeeeeeeeeeee

bernoldi_salieri
bernoldi_salieri Dia 1,903, 05:14

Ej naopako , kakvi su mi ovo zamenici MIljice??? : P

Mister Spooky
Mister Spooky Dia 1,903, 05:15

Dio Maximus Ministarstvo obrazovanja ! Ahahaha, nemoj se ljutis ovde sam prestao da citam, jer je postalo "ozbiljno" xD

Hail SRACKO, hail Perfex :😁

DaRkO 206
DaRkO 206 Dia 1,903, 05:18

\o/

serbiankid
serbiankid Dia 1,903, 05:21

Da informišemo!

Un Ban Me
Un Ban Me Dia 1,903, 05:21

Podrška za Miljicu, mi smo uz tebe.

Dio Maximus
Dio Maximus Dia 1,903, 05:30

Ајде неки бољи ад хоминем, нисам се ни насмејао.

crni anjaa
crni anjaa Dia 1,903, 05:37

Ma da bre samo je jedna Srpska majka!!!!!!
Napred Miljceeeeeeeeeeeeeeeee!!!!
Imas jedan 😘 mamaaaaa:D

Pain-Kun
Pain-Kun Dia 1,903, 05:41

Debilno.

SasaIka
SasaIka Dia 1,903, 05:52

A Binari je savetnik za kradju naloga ili za kako napraviti najdosadniji mesec u erepu?

Radivoj NS
Radivoj NS Dia 1,903, 05:57

Пре сат и тридесет је овај чланак имао 15 гласова, а пази сад 459.

Ви да не платите 400-500 гласова не бисте ни имали чланак у првих 5.

 
Publicar comentário

O que é isso?

Este é um artigo escrito por um cidadão do eRepublik, um imersivo jogo de estratégia baseado nos países do mundo real. Crie um personagem e ajude seu país rumo à glória. Torne-se um herói de guerra, um editor renomado ou um guru das finanças.