Fundo lig/desl

Join the new world

 

НЕ на джамия в град Гоце Делчев!

Dia 1,899, 07:36 Publicado em Bulgaria Bulgária por BuccaneerBG

Не знам дали всички знаят за това, но в град Гоце Делчев искат да правят джамия.

Както е тръгнало до години цигани + турци ще са мнозинство в България.

Сега е момента да се обединим против това и против много други неща които стават в БЪЛГАРИЯ.Аз казвам не на джамия в Гоце Делчев и не на турските филми по Националната телевизия.За това ли се бореха ЛЕВСКИ,БОТЕВ,БЕНКОВСКИ и много други ВЕЛИКИ БЪЛГАРИ.

Ето я и самата новина: http://goceinfo.com/44620
"Толкова е обидно, че чак ми идва да повърна от политическо лицемерие!"

Организира се и петиция: http://www.peticiq.com/protiv_stroeja_na_dvamiq_v_gr_gotse_delchev

 

Comentários

Simonymous
Simonymous Dia 1,899, 07:41

А за Фатмето, дето работи в Пирогроб разбрахте ли?

Mr.Hiccup
Mr.Hiccup Dia 1,899, 07:51

Чувајте го гоце и бидете среќни што сте дел од нашата историја о7, в/с

Mr. Jester
Mr. Jester Dia 1,899, 08:07

Хм, интересното е, че Левски именно за това се е борил. И сам гое казал даже.

Nedelcho Nedelchev
Nedelcho Nedelchev Dia 1,899, 08:14

http://www.blitz.bg/news/article/179131

Коментирайте това!!! Общността на нормалните хора, без значение българи, турци или цигани официално Е МАЛЦИНСТВО!

Just smile back
Just smile back Dia 1,899, 08:31

Не мисля,че е редно религиозните виждания да се бъркат с професионалните умения ...
Жената може да е много добра в работата си и не виждам причина поради, която тя трябва да бъде уволнена. Всеки носи отговорност за думите си и всеки да си понася последствията от тях.
Трудно се доказва вина във фейсбук все пак...

VelikGogov
VelikGogov Dia 1,899, 08:33

Четох някъде, че България е на първо място по брой на джамии спрямо броя на населението сред всички християнски държави в света и разликата с другите наши съседни държави беше огромна. Така че НЕ на джамията в Гоце Делчев!
А за Бозижанов един голям рук да му стои в устата през цялата година.

VelikGogov
VelikGogov Dia 1,899, 08:35

Just smile back - за работата и може би си прав, но за тези си думи тя може, а според мен и трябва да бъде подведена под наказателна отговорност.

Just smile back
Just smile back Dia 1,899, 08:37

Не съм сигурен дали може... Все пак е фейсбук, все пак е изтрит профила вече...

Като гледам коментарите от българите, не се различават по какъвто и да е било начин от нейното изказване... Каквото и да се каже, ще е малко...

Nedelcho Nedelchev
Nedelcho Nedelchev Dia 1,899, 08:54

Теоретично, според мен би могла да бъде уволнена дисциплинарно, за накърняване престижа на болничното заведение, използвайки расистки обиди, особено, предвид че като медицинско лице тя трябва да работи еднакво добре с хора о всякакви етноси.

Elijah Abbot
Elijah Abbot Dia 1,899, 08:54

Извинете, колко от вас живеят в Гоце Делчев, че така усърдно се противопоставяте? Това е въпрос от местна значимост.
Друго - ако има 100 души вярващи мюсюлмани, те със сигурност искат свой молитвен дом. И е тяхно човешко право, ако имат и финансовата възможност за това, да си построят. Ако пък не ги смятате за хора, това е вече друга бира...

Nedelcho Nedelchev
Nedelcho Nedelchev Dia 1,899, 08:55

А за коментарите от страна на наще националисти, не съм ги чел, защото ми е пределно ясно какво ще видя. За това и в 1вия си коментар написах, че нормалните хора са малцинство, без значение българи, турци, цигани... идиоти се раждат навсякъде.

Wafrey 1914
Wafrey 1914 Dia 1,899, 08:57

Илия - аз имам роднини там, ходя по 3 пъти годината там, и мога да ти кажа, че в околните села имат достатъчно джамии, а за града това ще е 2ра!
Каква местна значимост, навсякъде ще плъзнат и ние ще станем малцинство...

Jurukov
Jurukov Dia 1,899, 09:08

sub 995

o7

Simonymous
Simonymous Dia 1,899, 09:34

То си има процедура. МВР открива от къде е писано, разследва дали някой и е хакнал профила или не. Ако да, то този някой бива съден по поне две обвинения - насаждане на етническа и религиозна омраза и кражба на лични данни. Ако ли не, тя бива дисциплинарно уволнена и съдена по първото обвинение. Ако наистина някой и е хакнал профила, и се извиняваме. Ако не... 😁

Просто усмивка гръб
И педофилството е лично предпочитание, ама той докторът може и да си разбира от работата... дали ще си дадеш детето на педофил да го лекува?

hanibalbg
hanibalbg Dia 1,899, 10:02

Няма значение дали сме от Гоце Делчев или не. За всякакви такива неща трябва да сме единни, и да се научим да се поддържаме като народ. Докато философстваме и се правим на много толерантни, на път сме българите да останем малцинство в България.

Ако не се лъжа, преди година или две забраниха строежите на джамии с минарета в Белгия. Разбира се че всеки е свободен да изповядва каквато религия иска, в условията на съвременното демократично общество. Но не и ако пречи на останалите. Аз не съм длъжен да слушам как ми се провикват "Аллах" (или там каквото викат) по 5 пъти на ден. В крайна сметка живеем в православна държава.

Yankul9
Yankul9 Dia 1,899, 10:16

Леле колко толерасти се изказват само в тая статия. Щом самите Българи не са наясно с проблемите и приоритетите си, нямаме нужда от цигани и турци да си съсипваме държавата, още повече че в Гоце Делчев има единствено и само помаци мохамедани, които както навсякъде, малко по малко почват да се турчеят. Вече не съм дори и малко оптимист за тая държава. Българите врагове на България и Българският народ, са повече от цигани и турци заедно. Ходете в Анадола и търсете права, език, имена и пробвайте да строите църкви, да видим колко ще ви огрее, толерастията и либералният нихилизъм са неизлечими ментални отклонения. И макар да не сте виновни, че са ви направили такива, пречите и рушите, защото заедно с вашите задни части, полагате и на останалите, на които не им е приятно като на вас.

Stolch
Stolch Dia 1,900, 23:30

За съжеление сме много прост народ и могат да разиграват селски циркове с нас, колкото си искат.

Лошото е, че накрая от играчка, ще стане плачка.

@hanibalbg

Демографското съотношение на етносите в България не се е променило съществено за последните 100 години..... Преди 100 години българите са били 87-88% от населението сега са 83-84%. Докато не се свалят конските капаци, прости и продажни политици ще въртят театър и ще карат още по простото население да подскача по свирката им.

България е зле, не заради турци или цигани, или мюсолмани, или който и да е. Зле е защото народа и не може да издигне достойни хора които да я оправляват, а отговорност за това носят всички и особенно тези които бягат от отговорност като прехвърлят вината на куцо и сакато.

Има само можещи и неможещи, всичко друго е от без значение!

NealCaffrey
NealCaffrey Dia 1,900, 00:17

1600 джамии малко ли са, молитвен дом....ще си спестя коментара, току виж някоя чалмичка ме репортнала.

kosturkoff
kosturkoff Dia 1,900, 07:45

НЕ на джамия в град Гоце Делчев!!!!!!!!!!!!!!!!
НЕ на джамии в България!!!!!!!!!!!

ilirik
ilirik Dia 1,901, 02:16

Не на българофобската толерастията, не на дажмията!!!!!! То няма толкова мюсюлмани в България колкото джамии!

 
Publicar comentário

O que é isso?

Este é um artigo escrito por um cidadão do eRepublik, um imersivo jogo de estratégia baseado nos países do mundo real. Crie um personagem e ajude seu país rumo à glória. Torne-se um herói de guerra, um editor renomado ou um guru das finanças.