Фонът е включен/изключен

Jääkiekon MM-kisat 2014: Analysointia 24.05.2014 käydyistä otteluista

0 Ден 2,381, 01:11 Публикувана в Finland Finland Социални взаимодействия и развлечения Социални взаимодействия и развлечения

Analysointia 24.05.2014 käydyistä otteluista

Venäjä – Ruotsi

Ottelun voittaja menisi finaaliin joko Tshekkiä tai Suomea vastaan. Ottelun häviäjä puolestaan pronssiotteluun jompaakumpaa edellä mainittuja maita vastaan. Ruotsi aloitti ottelun

прочети повече »

Jääkiekon MM-kisat: Analysointia 22.05.2014 käydyistä otteluista

Analysointia 22.05.2014 käydyistä otteluista

Yhdysvallat – Tshekki

Puolivälierien ensimmäisessä ottelussa kohtasivat Yhdysvallat – Tshekki. Ottelun voittaja saisi vastaansa Kanada – Suomi ottelun voittajan. Ottelun ensimmäisen erän seitsemä

Jääkiekon MM-kisat: Analysointia 20.05.2014 käydyistä otteluista

Pahoittelen jääkiekon MM-kisojen otteluartikkelien viivästymisestä. Olen ollut reissun päällä, joten artikkelit tulevat myöhässä! Ps. Koska Ruben Lagus aka Cendorr teki loistavan artikkelin jääkiekon MM-kisojen finaalista, jossa hän kiteytti erittä

Jääkiekon MM-kisat: Analysointia 19.05.2014 käydyistä otteluista

Analysointia 19.05.2014 käydyistä otteluista

Tanska – Ranska

Tanskalla ei ollut mahdollisuuksia puolivälieripeliin, joten se pelasi lähinnä kunniasta. Voitollaan Tanskasta Ranska varmistaisi puolivälieräpaikkansa. Ranska iskikin heti ensimmä

Jääkiekon MM-kisat: Analysointia 18.05.2014 käydyistä otteluista

Analysointia 18.05.2014 käydyistä otteluista

Kanada – Ruotsi

Ottelussa oli panoksena A-lohkon kärkisija. Ottelun ensimmäinen erä sujui tasaisissa merkeissä kummankin luodessa vaarallisia maalintekopaikkoja vastustajansa maalille. Ensimmäistä