Фонът е включен/изключен

Воена помош на еМакедонија #69 Недела

0 преди 2 дни Публикувана в North Macedonia North Macedonia Финансова дейност Финансова дейностДобар ден Македонски народе,

Како што знаете од ден 5,558, започна субвенционирање на еМакедонската армија. На секој кој го пополни формуларот му беа поделени 300 тенкови или пари, во зависност од усло … прочети повече »

Воена помош на еМакедонија #68 Недела

0 Ден 6,040, 12:10 Публикувана в North Macedonia North Macedonia Финансова дейност Финансова дейностДобар ден Македонски народе,

Како што знаете од ден 5,558, започна субвенционирање на еМакедонската армија. На секој кој го пополни формуларот му беа поделени 300 тенкови или пари, во зависност од усло … прочети повече »

Воена помош на еМакедонија #67 Недела

3 Ден 6,032, 04:43 Публикувана в North Macedonia North Macedonia Финансова дейност Финансова дейностДобар ден Македонски народе,

Како што знаете од ден 5,558, започна субвенционирање на еМакедонската армија. На секој кој го пополни формуларот му беа поделени 300 тенкови или пари, во зависност од усло … прочети повече »

Воена помош на еМакедонија #66 Недела

0 Ден 6,026, 12:50 Публикувана в North Macedonia North Macedonia Финансова дейност Финансова дейностДобар ден Македонски народе,

Како што знаете од ден 5,558, започна субвенционирање на еМакедонската армија. На секој кој го пополни формуларот му беа поделени 300 тенкови или пари, во зависност од усло … прочети повече »

Воена помош на еМакедонија #65 Недела

0 Ден 6,019, 13:27 Публикувана в North Macedonia North Macedonia Финансова дейност Финансова дейностДобар ден Македонски народе,

Како што знаете од ден 5,558, започна субвенционирање на еМакедонската армија. На секој кој го пополни формуларот му беа поделени 300 тенкови или пари, во зависност од усло … прочети повече »