Фонът е включен/изключен

Прво председничко обраћање-Март 2021

76 вчера Публикувана в Serbia Serbia Политически дебати и анализи Политически дебати и анализи


👉Поштоване еСрпкиње и еСрби, драги саборци,🙏
еСрбија постоји више од једне деценије. За то време углавном смо ми доминирали у игри. Неки из нама суседних играчких заједница су потрошили добар део живота, огромне количине новца, многе месеце планир … прочети повече »

Рат без битака/War without battles

76 Ден 4,848, 02:24 Публикувана в Serbia Serbia Социални взаимодействия и развлечения Социални взаимодействия и развлечения

27.2.2021.

Поштовани грађани,

У светлу скорашњих дешавања, дужност ми је да вас обавестим о њима, као и о начину на који ће држава функционисати у складу са тим, макар док сам ја на њеном челу.

Почело је бановањем за стално српских хи … прочети повече »

[ВАЖНО] Промена стања у игри

128 Ден 4,841, 10:26 Публикувана в Serbia Serbia Социални взаимодействия и развлечения Социални взаимодействия и развлечения

20.2.2021.

Поштовани грађани,

План ми је био да у овом тексту пишем о дешавањима у Рашкој од пре 2 дана али колико већ јуче су се десиле нове ствари које су засениле тај догађај и о којима је приоритетније писати.

Битка у Рашкој је им … прочети повече »

Пресек стања после јануарског мандата

27 Ден 4,838, 02:11 Публикувана в Serbia Serbia Социални взаимодействия и развлечения Социални взаимодействия и развлечения

17.2.2021.

Поштовани грађани,

Као што сам и навео у кандидатури, овом приликом дајем мало детаљнији извештај о јануарском мандату. Он мало касни и извињавам се због тога … прочети повече »

Војска еСрбије - регрутација

62 Ден 4,814, 08:06 Публикувана в Serbia Serbia Заповеди в битка Заповеди в битка

24.1.2021.

Поштовани грађани,

До пре пар дана, Војска еСрбије, као организована формација, није постојала. То је ситуација која траје јако дуго времена а највећа војна штета које су наше снаге испоручивале у правим ратовима се заправо до … прочети повече »