Ambienti on/off
Raporto partinë

Informata

Hape faqën Wiki

Partia "Rilindje" ka si synim te bashkoje shqiptaret ne kete parti te vetme per te realizuar synimin e vetem,BASHKIMIN E TROJEVE SHQIPTARE! Partia ka avatarin e saj. Se shpejti chati dhe ndihma javore.

Anëtaret 1

Orientimi Majtas Ekstrem, Liberal

Become a successful politician

Zgjedhjet

Icon_position_politics_partypresidentKryetari i Partisë

Kryetari i Partisë

Zgjedhjet e ardhshme në17 ditë 0 kandidatët  

Icon_position_politics_congressmanParlamenti

0Antarët e Parlamentit

  0%  i Parlamentit

   

Zgjedhjet e ardhshme në 27 ditë

Icon_position_politics_presidentPresidenti i vendit

Zgjedhjet e ardhshme në 7 ditë

Kandidati jonë i ardhshëm

Lista e shkurtesave në eRepublik

(kliko ESC për ta mbyllur)
 

Mission complete

Mission rewards: