Ambienti on/off

Meanwhile in Serbia!

1 2 ditë më parë E Publikuar në United Kingdom United Kingdom Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

[img]http://www.belgraded.com/wp-content[/img] … lexo më shumë »

Kandidatuoju į LNP PP!

9 Dita 2,671, 06:43 E Publikuar në Lithuania Lithuania Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike
[img]https://31.media.tumblr.com/feea8228de42e248b655a35f9fcea09f/tumblr_n2qwe6LK7r1[/img] … lexo më shumë »

[KM] Žuvo, kad gyventų jų vaikai laisvoje Lietuvoje

8 Dita 2,655, 12:20 E Publikuar në Lithuania Lithuania Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese
Sovietinės reokupacijos metais pabalčio šalys buvo sovietizuojamos, buvo masiškai keliami rusų ištisos šeimos į aneksuotas žemes, taip buvo norima … lexo më shumë »

4000 Lietuviškų pinigų konkursas - „Vardan tos...“

10 Dita 2,634, 12:26 E Publikuar në Lithuania Lithuania Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese


Traukiu aš granatos žiedą,
Svajodamas apie dangų giedrą.
Mirsiu laisvas ir orus, trispalvė lai plevėsuos.
Mes herojai, mes … lexo më shumë »

Hello Latvia!

30 Dita 2,619, 14:28 E Publikuar në Latvia Latvia Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtueseYes, I spent 2g, so you should press on endorse button (25cc) Daunai blet.

BONUS!@!
[img]http://zirgam.lv/wp-content/uploads/tdomf/[/img] … lexo më shumë »