Ambienti on/off

Rreth gazetës sime

Hape faqën Wiki

1. Sub my newspaper
2. PM me with the number and your newspaper link
3. I'll sub you back
4. Thanks

Скролај горе-долу !! [DMT]

5 Dita 2,069, 10:51 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

Скролајте горе долу ама гледајте во сликата... :)


Кој сфати воте и шаут... :) Може и претплата кој се нема претплатено... :

lexo më shumë »

New Love [DMT]

9 Dita 2,041, 16:03 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

New Love...
Serbia <3 Albanija
Serbia <3 Croatia

Orthodox Brothers ? :D:D:D
Некој (читај србија) падна толку ниско што сега лижe г'з и на албанците и хрв

lexo më shumë »

Сакам[е] војна

19 Dita 2,012, 12:45 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Analizat e Luftimeve Analizat e Luftimeve

Цело време кај и да имаме освоено ние бегаме од некој...
Со војна ке бидеме избришани од некој, без војна сами се бришиме...

МАКЕДОНЦИ сме не треба да бегаме!!!

И каква игра е ова без војување дајте да си пукаме сеа против турците а после тоа

lexo më shumë »

Поделба: 300 здравје за секој ЗАВРШЕНА [DMT]

206 Dita 1,901, 16:41 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

ПОДЕЛЕНИ 20.000 Q1 ЛЕВА

Се што е потребно да направите е:
1.Глас
2.Претплата
3.Извик
4.Да ме аднете за пријател

Во коментар оставете број на глас претплата и дека сте шаутирале и во текот на денот ке добиете 300 здравје.

За Извик:

Под

lexo më shumë »

Тој чуден Балкан…

17 Dita 1,832, 11:58 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtueseИма еден дел од Европа кој се вика Балкан: каде живеат најубавите жени, а наталитетот опаѓа.

Каде невработените најмногу работат, каде на најплоднат … lexo më shumë »