Ambienti on/off

Whitehead's bread has arrived....or something like that

5 2 ditë më parë SHBA Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike


World Wide Whitehead W/ Josh Whitehead Mondays @ 20:00 eRep time. Listen here LIVE

In response to [url=http://www.erepublik.com/en/article/reagan-rises-again--lexo më shumë »

TEST

1 7 ditë më parë SHBA Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese


World Wide Whitehead W/ Josh Whitehead Mondays @ 20:00 eRep time. Listen here LIVE


TESWTING BECAUSE EREPUBLIK LIKES TO CALL MY ARTICLES "SABFUG ATTACK" OR SOME … lexo më shumë »

My Reaction When People Hate Me on eRepublik and...

3 Dita 2,454, 15:07 SHBA Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike


World Wide Whitehead W/ Josh Whitehead Mondays @ 20:00 eRep time. Listen here LIVE


...I realized its just the Internet


lexo më shumë »

WHY ARE WE YELLING?

10 Dita 2,450, 19:05 SHBA Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike


World Wide Whitehead W/ Josh Whitehead Mondays @ 20:00 eRep time. Listen here LIVE
You're welcome
-Josh lexo më shumë »

Returning to Radio-June 15th

4 Dita 2,397, 21:03 SHBA Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtueseTis I,

This cracker looking guy Josh!

It is true that I am white. A man of his voice who is making a grand return to the airwaves. 9 months of no voice popping and finally I get to rip your faces a … lexo më shumë »