Ambienti on/off

[EPIC FAIL] ONLY FOOLS and HORSES

54 3 ditë më parë E Publikuar në Serbia Serbia Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtueseThe civil war in GreeceMeanwhile in Serbia


[ … lexo më shumë »

USoS ADMIN INTRODUCES NEW MODUL "DICTATOR"

26 7 ditë më parë E Publikuar në Serbia Serbia Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese


First i introduced new script for charging damage...
and Plato gave us Combat Order

[img][/img]
lexo më shumë »

ВЕЛЕИЗДАЈНИЦИ [TRAITORS WITH BUTTHURT]

101 Dita 2,639, 09:50 E Publikuar në Serbia Serbia Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

Али то се домаћим издајницима који су створили 'рватску империју ни мало не допада...

[img]http://[/img] … lexo më shumë »

[USeRia] USA/SER/RUS BROTHERHOOD! WIPING PARTY!

82 Dita 2,599, 07:28 E Publikuar në Serbia Serbia Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese☛ A FEW DAYS AGO MPP BETWEEN SERBIA AND RUSSIA WAS SIGNED.
☛ FRIENDS, IT IS lexo më shumë »

[USeRia] USA/SER/RUS BROTHERHOOD!

146 Dita 2,596, 07:12 E Publikuar në Serbia Serbia Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtueseMPP SERBIA - RUSSIA
MPP RUSSIA - SERBIA

[img]http://i.imgur.com/vpXQUnO.png[/[/img] … lexo më shumë »