Ambienti on/off

Мисија 25 коментари [Завршено фала на сите o/]

58 Dita 2,672, 08:44 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

Поздрав дечки, кој сака нека пушти некое коментарче кој несака да е жив и здрав... :D

За извик:

Да му помогниме на eDnopmk http://www.erepublik.com/en/article/-25-1-2506342/1/20

ВС сите!

lexo më shumë »

Dear PLATO! [TO ALL CHILEANS BE STRONG!]

32 Dita 2,325, 03:44 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

Dear PLATO:

Please PAUSE ALL BATTLES AGAINST CHILE

AT LEAST DON'T START ANY NEW WAR AGAINST CHILE

RL COMES FIRST!!!!!!!

We hope all people from Latin America are OK!
Останете силни! Пред се сме луѓе па зlexo më shumë »

Една слика милион зборови!

0 Dita 2,281, 12:25 E Publikuar në Bulgaria Bulgaria Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

Еве како буљашите од админи извадија изговор дека не ја наместија цела рунда односно цела битка... Со еден збор: ДА ВИ ЕБАМ СЕСТРИТЕ ВО ПИЧКА НА ЦЕЛ АДМИН ТИМ!

[img]http://fotografija.com.mk/images/2014/02/17/Screenshot_-_02172014_-_092615_PM.png[[/img]

lexo më shumë »

Брaдерхуд [Greece&Serbia]

10 Dita 2,200, 04:02 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

BrotherHOOD forever!
Отварање на новата Србската амбасада во Косово со помош на нивните браќа Грци![video]http://www.youtube.com/watch?v=UGSEVM0Q4Cc[/video]


Во при

lexo më shumë »

До каде ќе оди човечката глупавост на еРепублик [eDnopmk]

39 Dita 2,109, 02:23 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

Онака си седам пред компјутер и си вршам работичката што си ја имам, успат влегувам на 1 час да видам што има ново на еРепублик да ги прочитам „мотивационите“ статии на darko888 ама последниве два дена гледам го нема ретардираниов да објави нешто нов

lexo më shumë »