Ambienti on/off

[tBRE] Scottish UK referendum

34 2 ditë më parë Published in Belgium Belgium Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

shout:
[tBRE] Scottish UK referendum
http://www.erepublik.com/en/article/2447220/1/20
the opinion of Tony Cliffordwhatever the result, congratulations to the Parliament of the United Kingdom who had the balls to let the lexo më shumë »

[tBRE] Alliances of the eWorld - Day 2489

51 6 ditë më parë Published in Belgium Belgium Analizat e Luftimeve Analizat e Luftimeve

__________[img]http://wiki.erepublik.com/images/8/80/[/img] … lexo më shumë »

[Babybucketchallenge] Tony Clifford

3 Dita 2,483, 12:46 Published in Belgium Belgium Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

I got nominated by Olv007. I hate you. :D
The idea is to give some supply to a new player.

I chose Doggertti
because i know he's active and will use the supply.

I don't

lexo më shumë »

[OB] Happy half Birthday!

14 Dita 2,479, 01:25 Published in Belgium Belgium Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese
Happy half Birthday to you,
Fijne half verjaardag voor jou,
Joyeux demi-anniversaire à notre MU,
Zum Halbgeburstag viel Glueck!


[img]http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2010/[/img]
lexo më shumë »

[OB] Olympians in Tournament - Kill Rush

32 Dita 2,477, 06:38 Published in Belgium Belgium Analizat e Luftimeve Analizat e LuftimeveThey told me to write an article about the last tournament.

Well, first! \o/
lexo më shumë »