Ambienti on/off

Rreth gazetës sime

Hape faqën Wiki

Moare el jocul pe zi ce trece, dar va promit ca eu mor ultimul, cu Pluto de gat! :)

Alegeri PP / Atentie la CLONE

36 7 ditë më parë E Publikuar në Romania Romania Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

Dragi colegi,

O noua luna, noi alegeri de PP, iar clone pe afis. Citind articolul lui ScreamingGod am observat ca in (aproape) toate partidele avem cate una-

lexo më shumë »

Despre REA/BUNA vointa si RISIPA banilor publici

45 Dita 2,562, 10:01 E Publikuar në Romania Romania Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza PolitikeAm fost acuzat ca sunt de rea vointa. Ca sunt Gigi Contra. Ca provoc scandal. Et cætera.

Am zis ca e frumos sa explic, poate n-am facut-o prea bine pana acum. De fapt, sigur n-am facut-o prea bine, … lexo më shumë »

HAIDETI LA VOT!

105 Dita 2,537, 07:49 E Publikuar në Romania Romania Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

Dupa cum stiti, in cateva zile au loc in eRepublik alegerile pentru CP. O ocazie in plus sa avem un sitter presedinte si fur...irosim banii publici. Dar asta e mai putin important, trebuia sa fac legatura cu jocul, sa nu incalc regulile :)

Ceea

lexo më shumë »

Aliantele din eRepublik: ROMANIA INCOTRO?!

104 Dita 2,512, 10:51 E Publikuar në Romania Romania Hapat e parë në eRepublik Hapat e parë në eRepublik

Ce se intampla cu Aliantele in eRepublik, incotro merge Romania? Stiu ca majoritatea dintre voi isi pun intrebarea asta. De mai bine de o luna nu am avut parte de nici o informare oficiala despre politica externa a eRomaniei, CP-ul a … lexo më shumë »

Tara lui Papura Voda. Felicitari membrilor Congresului!

56 Dita 2,509, 01:37 E Publikuar në Romania Romania Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

Rezultatul votului acestei legi ma obliga sa schimb titlul articolului si sa transmit colegilor congressmani scuze pentru ca i-am subestimat si felicitari pentru ca s-au dovedit a avea coloana vertebrala, respingand o lege impotriva interesului lexo më shumë »