Ambienti on/off

LONG LIVE THE GREEKS

2 Dita 2,229, 06:11 Republika e Maqedonisë (IRFJ) Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

JUST KIDDINGlexo më shumë »

Љуфнав "0" ми е мака да преправам

1 Dita 2,153, 01:33 Republika e Maqedonisë (IRFJ) Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

lexo më shumë »

Hi Plato...

5 Dita 2,119, 11:27 Republika e Maqedonisë (IRFJ) Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

lexo më shumë »

Пронајди ја грешката

2 Dita 2,105, 03:35 Republika e Maqedonisë (IRFJ) Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

lexo më shumë »

Прашање

2 Dita 2,095, 14:10 Republika e Maqedonisë (IRFJ) Hapat e parë në eRepublik Hapat e parë në eRepublik

Еден ден пијам кафе со брачед ми... и ми вели, имам една игра ако сакаш даја почниш. Досадна е ама за Македонија е...
Од почеток ја играв... не да беше досадна...носе случи напад на Бугарија.. се зеде Софија...таква сплотеност намакедонците макар

lexo më shumë »