Ambienti on/off

Rreth gazetës sime

Hape faqën Wiki

▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ SPRINT NEWS™ ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬
1. Sub my newspaper
2. PM me with the number and your newspaper link
3. I'll sub you back
4. Thanks :)
▬▬▬▬▬▬▬▬ஜ۩ SPRINT NEWS™ ۩ஜ▬▬▬▬▬▬▬▬

[New Update] Војна за ресурси и Нова Индустрија

5 Dita 3,075, 02:48 E Publikuar në Chile Chile Hapat e parë në eRepublik Hapat e parë në eRepublik
Админите најавуваат нови промени во играва,кои ќе се однесуваат околу ресурсите.

Драги граѓани,

Во текот на следните 2 месе … lexo më shumë »

Helloween Missions[15 Rewards]

12 Dita 2,899, 06:22 E Publikuar në Chile Chile Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtueseHalloween Missions

Plato is waiting for you at the nearest airport. Meet him, prove your worth and experience an adventure of a lifetime!

Sumptuous rewards wait for those … lexo më shumë »

Приказни од Новиот свет:Обезглавени Хорор-Покана

6 Dita 2,898, 04:49 E Publikuar në Chile Chile Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese
Почитувани Граѓани,

Новиот свет е во опасност!Коњаникoт кој обезглавува создава големи проблеми, па затоа ние мора да ставиме … lexo më shumë »

COMBAT ORDERS OR CRAZY ORDERS??

3 Dita 2,895, 15:19 E Publikuar në Chile Chile Hapat e parë në eRepublik Hapat e parë në eRepublikSTUPID[Low Quality]

stu·pid
ˈst(y)o͞opəd/
adjective
adjective: stupid; comparative adjective: stupider; superlative adjective: stupidest
1.lacking intelligence or common … lexo më shumë »

Операција: БАЗА ВО ПЛАМЕН [мкд]

16 Dita 2,871, 11:45 E Publikuar në Chile Chile Hapat e parë në eRepublik Hapat e parë në eRepublik


Ние, граѓаните не треба да го знаеме секој детал на секоја воена операција, во овој нов вид на војна,ниту пак медиумите треба да не информираат.
- David Hackworth, американски ветер … lexo më shumë »