Ambienti on/off

聽說廢文大賽又開始惹

23 Dita 2,223, 05:54 E Publikuar në China China Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

大家好 我是神鳥

所以當然要發跟上了

防雞吃


我老婆蕾妮醬好可愛啊!!!


[img]http://i.imgur.com/[/img]

lexo më shumë »

廢文備份用

6 Dita 2,144, 05:39 E Publikuar në China China Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

備份廢文又來惹
感謝幫我代發Tear Star Rain
http://www.erepublik.com/tw/article/-po-1-2325383/1/20

備份用不用看了XD

防雞吃
[img]http://i.imgur.com/eGqIYEd.[/img]

lexo më shumë »

又來備份廢文了XD

1 Dita 2,025, 04:21 E Publikuar në China China Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

又是備份廢文不用看了XD

感謝 Tear Star Rain幫我發在ROC

http://www.erepublik.com/tw/article/-po-1-2272630/1/20
lexo më shumë »

廢文備份用

2 Dita 2,003, 09:13 E Publikuar në China China Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese


感謝OAQ幫我發在ROC
http://www.erepublik.com/tw/article/-1-2261695/1/20


此篇備份用[img]http://i.imgur.com/[/img] … lexo më shumë »

廢文備份用

9 Dita 1,961, 06:09 E Publikuar në China China Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

感謝OAQ幫我代發在ROC

http://www.erepublik.com/tw/article/-0-0-1-2239515/1/20

以下備份
大家好 我是神鳥
http://www.erepublik.com/tw/citizen/profile/

lexo më shumë »