Ambienti on/off

[Antiplatoniterna] Bite the pillow, Plato

5 4 ditë më parë E Publikuar në Sweden Sweden Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

Plato: Give me your money
Jussi: Bite the pillow, Plato. I'm going lexo më shumë »

FREE INSULTS!

25 Dita 2,708, 02:32 E Publikuar në Sweden Sweden Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

Yes, it's true! Post something and I will insult you! And it's free!
Jussi … lexo më shumë »

[Retard] IMPORTANT MESSAGE

11 Dita 2,689, 00:44 E Publikuar në Sweden Sweden Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike
Jussi The Iron Cock … lexo më shumë »

[Retard] Gold Rush

8 Dita 2,688, 06:24 E Publikuar në Sweden Sweden Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike


lexo më shumë »

Las Malvinas

24 Dita 2,684, 15:33 E Publikuar në United Kingdom United Kingdom Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza PolitikeGive back Las Malvinas to Argentina.

Because of reasons.


Jussi The Iron Cock … lexo më shumë »