Ambienti on/off

Rreth gazetës sime

Hape faqën Wiki

Hirup aroma kengerian!

[KAMBINK] TIGA HAL YANG PALING PENTING

28 Dita 2,680, 11:36 E Publikuar në Indonesia Indonesia Analizat e Luftimeve Analizat e Luftimeve
PADA RIBUT SOAL TAHTA ???

PADA RIBUT SOAL HARTA ???

PADA RIBUT SOAL RATA ???

SILAHKAN YANG MAU SIBUK SAMA URUSAN TETEK BENGEK YANG GA PENTING-PENTING AMAT, SISTEM PEMERINTAHAN LAH, … lexo më shumë »

[KAMBINK] GAMBAR ANGKA

57 Dita 2,669, 13:29 E Publikuar në Indonesia Indonesia Analizat e Luftimeve Analizat e Luftimeve3 WEEKS AGO2 WEEKS AGOLAST WEEK
[img][/img] … lexo më shumë »

[KAMBINK] MUNGKIN DIA LELAH

145 Dita 2,639, 03:01 E Publikuar në Indonesia Indonesia Urdhërat e Luftës Urdhërat e Luftës
MASIH 1 DIGIT, BELUM 2 DIGIT


[img]http://m.memegen.com/[/img] … lexo më shumë »

[ABERI] SURAT PERINTAH

64 Dita 2,618, 09:45 E Publikuar në Indonesia Indonesia Urdhërat e Luftës Urdhërat e Luftës

SURAT PERINTAHI. MENGINGAT :

1.1. KEADAAN … lexo më shumë »

[KAMBINK] YAKIN ??!!

43 Dita 2,434, 13:44 E Publikuar në Indonesia Indonesia Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtueseYAKIN KARENA PUASA DAN DEKAT LEBARAN ???!!

YAKIN ??!!!

SERUDUK TANYA KENAPA,

[img]http://static.erepublik.com/uploads/avatars/[/img] … lexo më shumë »