Ambienti on/off

5 Q7 Weapon + 100 Q7 Food for first 25 comments

41 15 orë më parë Published in Iran Iran Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

Hi
please help me pass the mission
rewards as the title says
;)

lexo më shumë »

حزب مهر ~ تجهیز اعضا

38 Dita 1,906, 23:39 Published in Iran Iran Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

سلامی چو بوی خوش مهرورزی

با توجه به مشکلات اقتصادی موجود دربازی از این پس حزب مهر تصمیم داره تا به کمک دیگر دوستانمون در حزب , به اعضای حزب مهر هر شب مقداری تانک (کیفیت 7) و فود تجهیز کنه تا بدین وسیله گامی در کاهش مایحتاج روزانه ی اعضا برداشته شو

lexo më shumë »

MEHR PARTY

44 Dita 1,899, 03:02 Published in Iran Iran Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

با سلام ؛

مدتی بود که با تعدادی از دوستان عزیز تصمیم داشتیم تا افکار و ایده هایی که عدم وجودشان در ایران همیشه احساس میشد را تا جایی که امکان دارد پیاده سازی کنیم.

[img]http://site.best-folding-tables-and-chairs.com/blog/wp-content/uploads/[/img]

lexo më shumë »