Ambienti on/off

Mission 3

34 Dita 2,483, 01:20 Polonia Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

I need 25 comment for my mission tnx

lexo më shumë »

Mission

34 Dita 2,483, 00:05 Polonia Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

I need 25 comment for my mission tnx

lexo më shumë »

Mission 2

46 Dita 2,482, 08:41 Polonia Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

I need 25 comment for my mission tnx

lexo më shumë »

Spoland, eh?

30 Dita 2,061, 10:57 Polonia Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

lexo më shumë »

Истината за "Марихуаната"

22 Dita 1,530, 14:10 Bullgaria Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtueseИстината за "Марихуаната

Марихуаната е опасна! Марихуаната е наркотик! Марихуаната е извън закона! Едва ли някой днес подлага под съмнение тези факти. Но да … lexo më shumë »