Ambienti on/off

Rreth gazetës sime

Hape faqën Wiki

SUBSCRIBE !!!

Македонци !!!

23 Dita 2,287, 06:16 Published in Chile Chile Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

Добар ден Македонци.

Статијава ја правам поради сите тие шаути и статии преку кои се обидуваме да најдеме начин што помалце да им даваме на Гејците пари во трезорот.
После неколку шаути од страна на Македонските играчи да не купуваме од пазарот т

lexo më shumë »

Reanimated Macedonian Power

95 Dita 2,263, 13:18 Published in Chile Chile Urdhërat e Luftës Urdhërat e Luftës

For ENG version scroll down.

Добра вечер.

Како сите што знаете Плато воведе бустери преку кои цела единица се снабдува со бустер во одреден период.
Па МАКЕДОНСКАТА АРМИЈА, МТО, МЦФ, Тигри,одлучија да направат еден “огномет” како … lexo më shumë »

My country,my love !!!

75 Dita 2,242, 08:08 Published in Chile Chile Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

Hello eWorld.

As we can see many players writing articles about their country,their homes.
I want to present my country,my home !!!

Name of my country is Macedonia !!!

First i want to show some pics from nautre.

Enjoy.


[img][/img]

lexo më shumë »

eRepublik

22 Dita 2,169, 13:58 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

Hello

-^---^^^---^^---^^-^^^--^^--^^-- 78/102
eRepublik still can live but then something strange happens ..

^^^----^We lost eRepublik.

END of story.

Vote
lexo më shumë »

~~~~~~~CHINA~~~~~~~

60 Dita 2,158, 12:24 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Urdhërat e Luftës Urdhërat e Luftës

Hello

This game sucks ...
NO balance,NO economy NO nothing ...
NO wars NO fun

Only we can have a little fun if some country (CP) propose a law NE or AS on
CHINA .
4 Year passing and China

lexo më shumë »