Ambienti on/off

It's coming!

76 Dita 2,352, 13:32 Rumania Urdhërat e Luftës Urdhërat e Luftës

FOES!!! ..... Remember that day - 2nd of Mayepisode 1
http://www.erepublik.com/en/article/remember-that-day-2nd-of-may-2025990/1/20
lexo më shumë »

Determination?

53 Dita 2,276, 06:54 Rumania Analizat e Luftimeve Analizat e LuftimeveIf a Lolandian ask where is his determination, tell him its HERE!


lexo më shumë »

OBOJ

182 Dita 2,016, 07:22 Rumania Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese


RECUNOSC sunt clona lui OBOJ!

Intrucat adminii nu il pot bana pe idio...asta, zmeuNY, pentru lipsa … lexo më shumë »

A story to tell...

73 Dita 2,014, 04:26 Rumania Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

No comment!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vaau8iT0D0olexo më shumë »

Sindromul Low-Low-Low

39 Dita 1,992, 13:24 Rumania Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike


Alte comentarii sunt de prisos!

Mai jos decat atat poate doar vreo rama ceva!

Asa specimen mai rar!

[img]http://imageshack.us/a/img687/6108/9honor.jpg[/[/img] … lexo më shumë »