Ambienti on/off

Esquilando

90 Dita 2,013, 06:06 E Publikuar në Spain Spain Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

[url=http://www. … lexo më shumë »

[VIÑETA] Cambio de nombre

100 Dita 2,011, 09:50 E Publikuar në Spain Spain Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

[url=http://www. … lexo më shumë »

[VIÑETA] Pájaro de mal agüero

48 Dita 2,007, 05:32 E Publikuar në Spain Spain Hapat e parë në eRepublik Hapat e parë në eRepublik

[url=http://www. … lexo më shumë »

[VIÑETA] Hiszpania

69 Dita 1,995, 06:12 E Publikuar në Spain Spain Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza PolitikeVirrey Serbio-Polaco de Hiszpania, Kicia-uns I.

lexo më shumë »

Pseudodemocracia.

169 Dita 1,991, 14:01 E Publikuar në Spain Spain Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

[url=http://www. … lexo më shumë »