Ambienti on/off

La verdad sobre el bot (para dummies)

10 Dita 1,596, 19:47 E Publikuar në Spain Spain Biznes Financiar Biznes Financiar

[IMG]http://i42.tinypic.com/[/img]lexo më shumë »

A MI TAMBIÉN ME GUSTA DIBUJAR

49 Dita 1,559, 11:34 E Publikuar në Spain Spain Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese¡Besos Muchos!

para nuestros lectores invasores:
¡Muitos beijos!
[/lexo më shumë »

La flecha de doble vara - Respuesta a eFalange/DA (Reedición)

22 Dita 1,548, 04:06 E Publikuar në Spain Spain Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

[IMG]http://i42.tinypic.com/[/img]lexo më shumë »

CENSURADO

23 Dita 1,548, 01:20 E Publikuar në Spain Spain Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

[IMG]http://i42.tinypic.com/[/img]lexo më shumë »

Candidatos y Fénix [VIÑETA]

20 Dita 1,537, 08:25 E Publikuar në Spain Spain Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

[IMG]http://i42.tinypic.com/[/img]lexo më shumë »