Ambienti on/off

To the star.... [RL Celebration]

28 Dita 2,613, 07:13 E Publikuar në South Korea South Korea Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

Today. January 15, we celebrate 165 years since the birth of Mihai Eminescu.

[img]http://[/img]
lexo më shumë »

Little test for all

15 Dita 2,600, 05:13 E Publikuar në South Korea South Korea Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese


Hope you are well.

I propose to you a test.lexo më shumë »

[RL] 2015 Happy New Year! / La Multi Ani!

11 Dita 2,598, 02:29 E Publikuar në South Korea South Korea Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese
Dear friends, a new year will begin soon. I hope this year bring you all better days, as many lexo më shumë »

SKD anniversary

43 Dita 2,594, 11:08 E Publikuar në South Korea South Korea Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese


4 years ago, on day 1133 of eRepublik SKD was being founded.
Time has
lexo më shumë »

X-MAS WISHES

27 Dita 2,592, 09:06 E Publikuar në South Korea South Korea Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese


Christmas is here. We decorate the Christmas Tree

and we are waiting for lexo më shumë »