Ambienti on/off

Rreth gazetës sime

Hape faqën Wiki

1. Sub my newspaper
2. PM me with the number and your newspaper link.
3. I'll sub you back.
4. Thanks.

Beselidhja e Lezhes

6 3 orë më parë E Publikuar në Albania Albania Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese


571 vite më parë, më 2 mars 1444, në katedralen e kishës së Shën Kollit në qytetin e Lezhës, ku sot lexo më shumë »

Hajde Ndihme per Missionin

27 Dita 2,586, 10:42 E Publikuar në Albania Albania Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

Me ndihmoni me nai Koment ta mbaroj kete mission se i fundit eshte Ju flm

lexo më shumë »

Daja Kombinatit 4 Cp

7 Dita 2,571, 09:03 E Publikuar në Albania Albania Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

Pershendetje Bashqytetaret e Erepubliks po shof ditet e fundit qe ne loje sikur eshte ''Rigjallur'' disi loja kjo eshte dicka e mire sepse sa me shume lojtar ne loje aq me mire per komunitetin tone te vogel ne erep.. Por shof dicka prap negative. Do

lexo më shumë »

Arme edhe Food Falas per Lojtaret Shqipetar

48 Dita 2,556, 07:55 E Publikuar në Albania Albania Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese


lexo më shumë »

Help me

32 Dita 2,546, 09:17 E Publikuar në Albania Albania Hapat e parë në eRepublik Hapat e parë në eRepublik

Comment for the damn mission :P

lexo më shumë »