Ambienti on/off

Rreth gazetës sime

Hape faqën Wiki

Gazetë periodike që synon argëtimin,njoftimin dhe debatin në artikujt e saj për të gjithë lexuesit.

Kandidim PP[Lëvizja Mëmëdheu]

27 Dita 2,484, 16:11 Published in Albania Albania Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza PolitikePërshëndetje lexues pas disa muajsh dhe faleminderit që po lexoni, po shkruaj për faktin dua të shpall kandidaturën time për kryetar të partisë [url=http://www.erepublik.com/lexo më shumë »

Lëvizja Mëmëdheu

18 Dita 2,131, 13:15 Published in Albania Albania Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

Edhe pse politika në këtë lojë nuk ka qenë një nga objektivat e mi vetjak fillestar më duhet ta pranoj që më ka argë … lexo më shumë »

[MoFA]Qeveritë e huaja

20 Dita 2,122, 12:15 Published in Albania Albania Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuesePërshëndetje për ju që po e lexoni artikullin, në pëpjekje për … lexo më shumë »

Ekipi i Ambasadorëve i eShqipërisë[MoFA]

15 Dita 2,121, 09:25 Published in Albania Albania Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza PolitikePërshëndetje të gjithë në një tjetër artikull ku dua të … lexo më shumë »

Pamje nga Kongresi 3

14 Dita 2,120, 13:53 Published in Albania Albania Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza PolitikePërshëndetje pë herë të tretë në takimet me kongresin ku unë si deputet i kongresit Shqipëtar tregoj se si kam votuar projektligjet më të fundit të propozuar nga Presidenti apo pjesëtar të tjerë të … lexo më shumë »