Ambienti on/off

eGREECE SALUTES eUSA

106 Dita 1,827, 16:18 E Publikuar në USA USA Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese“Congrats on your victories Greece. On behalf of America, I would like to say it has been a pleasure to fight alongside you so far.lexo më shumë »