Ambienti on/off

Komentari za misije 3

48 5 ditë më parë Serbia Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

I jos ovaj clanak da konacno resim misiju :D

edit:
Mission Accomplished
Hvala svima na pomoci!
Thanks everyone!

lexo më shumë »

Komentari za misije 2

38 6 ditë më parë Serbia Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

Dakle kao i prosli put, treba mi opet 25 komentara! :D
Hvala unapred!

lexo më shumë »

25 comments for mission!!!

47 7 ditë më parë Serbia Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

Please comment this article to help me finish the mission :D
Thanks in advance!

lexo më shumë »