Ambienti on/off

Nema jackpot

18 3 ditë më parë E Publikuar në Serbia Serbia Hapat e parë në eRepublik Hapat e parë në eRepublik

Dosta od mene

lexo më shumë »

Pitanje br. 2

30 6 ditë më parë E Publikuar në Serbia Serbia Hapat e parë në eRepublik Hapat e parë në eRepublik

Da li je ovo na isti način kao i prethodna?

lexo më shumë »

Betonske cipelice

43 Dita 1,871, 15:39 E Publikuar në Serbia Serbia Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

Našao sam rešenje za naše društvo! Kako iskoreniti kriminal, smanjiti državni aparat, smanjiti poreze, smanjiti bankarske kamate, kako uspostaviti bolje i sigurnije društvo – i to sve u jednom potezu!!! A, ne! Ako ste pomislili da sam marksista i da

lexo më shumë »