Ambienti on/off

Rreth gazetës sime

Hape faqën Wiki

I write what I feel like writing.

Idiot

1 Dita 2,048, 14:25 E Publikuar në New Zealand New Zealand Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

Obama is a idiot.. that is all!lexo më shumë »

Too Many Jokes

2 Dita 2,048, 13:54 E Publikuar në New Zealand New Zealand Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

lexo më shumë »

7 reasons mens lives are easier

3 Dita 2,044, 09:21 E Publikuar në New Zealand New Zealand Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

lexo më shumë »

How animals eat

2 Dita 2,030, 08:49 E Publikuar në New Zealand New Zealand Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qnydFmqHuVolexo më shumë »

Engineers Chocolate Chip Cookie Recipe

0 Dita 2,023, 14:23 E Publikuar në New Zealand New Zealand Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

Chocolate Chip Cookies:

Ingredients:

1. 532.35 cm3 gluten
2. 4.9 cm3 NaHCO3
3. 4.9 cm3 refined halite
4. 236.6 cm3 partially hydrogenated tallow triglyceride
5. 177.45 cm3 crystalline C12H22O11
6. 177.45 cm3 unrefined C12H22O11
7.

lexo më shumë »