Ambienti on/off

Време е за вистината!

38 Dita 2,656, 14:45 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

Ден 27.02.2015

Време е за вистината!

Јас стварно неможам вака, па сите што ќе се пронајдите во статијата ИЗВИНЕТЕ вака ама... мора народот да знае све за државниот врв!

Вистината за љуботен! ФАНТОМЕЕЕЕ! ХАГ ќе ти суди!
[img]http://[/img]

lexo më shumë »

Кој го зема медот ?

33 Dita 2,119, 05:02 E Publikuar në Serbia Serbia Hapat e parë në eRepublik Hapat e parë në eRepublik

Значи статијава е пишев сабајле, и кога е допишав по 2 сати труд напрај некој ЕРОР и појќе не ја видов... значи ако пак се десит то, ќе го отворам профилон од онај старецон и ќе фрлам со јајце по монотор !

(за печатните грешки не з

lexo më shumë »

МЕМОАРИТЕ на ХЕРОИТЕ!

63 Dita 1,902, 02:42 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

Една личност нонстоп деновиве ми вели да напишам статија, епа Fantom Mkd, е главен фактор... Човеков толку е љубит играва што треба да добие медал за 24/7 онлајн... треба да се воведе нов медал за него, што на секој 300 сати да земаш по еден ... тlexo më shumë »

Невозвратена љубов 2

14 Dita 1,813, 14:05 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

И после толку време, љубовта сеуште живее во мене... (xxxxxxxxxxxx)


Есенски солзи на моето лице, паѓаат како кристали некаде во ноќта! Изгубен во просторот, седам на дождот... се прашувам: каде си ... ? Кој те украде од моето срце ко
lexo më shumë »

Ти, и проклетиот МЕД!

7 Dita 1,701, 13:11 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

Ти, и проклетиот МЕД!

Кога е уништи љубовта во мене
го доби задоволството за себе...
Да...
Без трага и глас,
исчезна твоето ЈАС...
Ти веќе не си ти,
неговиот мед те уништи!
Се продаде..
Да, за злато и мед
го уништи мојот розев свет..

lexo më shumë »