Ambienti on/off

Rreth gazetës sime

Hape faqën Wiki

"I do this for Aiur."

Level 101 - Elite citizen

52 4 ditë më parë Bullgaria Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

...and :
:D

lexo më shumë »

25 Part 3

31 Dita 2,468, 09:42 Bullgaria Biznes Financiar Biznes Financiar

...

lexo më shumë »

Педрин педрин ти си пеерас!- eBulgaria CP

34 Dita 2,468, 00:05 Bullgaria Hapat e parë në eRepublik Hapat e parë në eRepublik

Ако смятате че лицето Педерин :


е хомо бандит кажете му го с коментар :D

This is eBulgarian [url=http://www.erepublik.com/

lexo më shumë »

25 Comments mission :(

26 Dita 2,467, 11:14 Bullgaria Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

...

lexo më shumë »

Comment pls

31 Dita 2,466, 21:30 Bullgaria Hapat e parë në eRepublik Hapat e parë në eRepublik

...

lexo më shumë »