Ambienti on/off

Državotvorna akcija

137 Dita 3,126, 12:08 E Publikuar në Serbia Serbia Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

Danas smo svedoci iskrenih napora diktatorske ekipe da zbliži naciju. Iza nas je jedan izuzetno težak period u kome je eSrbija izgubila sve resurse. O tome detaljnije možete čitati u mojoj

lexo më shumë »

Непристрасна анализа ресурсног рата

279 Dita 3,099, 10:49 E Publikuar në Serbia Serbia Analizat e Luftimeve Analizat e Luftimeve

Јуче се водила борба за једини редак ресурс који Србија може да узме. Сви претходни покушају су били неуспешни и ово је била једина шанса да макар нешто за себе узмемо и да спасимо образ. Диктаторска екипа је одлучила да ради ударнички и 10 сати рани

lexo më shumë »

[СЗР] Тријумф домаћинске Србије и подела 45 q7 тенкова [СЗР]

56 Dita 2,960, 07:43 E Publikuar në Serbia Serbia Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza PolitikeНа изборима који су одржани 25. децембра, тријумфовала је домаћинска Србија. Народ је препознао правне вредности за које се залажемо и у великој мери је гласао за [url=http://www.erepublik.com/en/party/lexo më shumë »

[СЗР] Подела 110 тенкова квалитета 7 [СЗР]

74 Dita 2,955, 05:22 E Publikuar në Serbia Serbia Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza PolitikeИза нас је година пуна морала, части и поштења. У част нове године, а наравно и конгресних избора, Странка Здравог Разума дели тен … lexo më shumë »

Позив на диктатуру

60 Dita 2,889, 07:03 E Publikuar në Serbia Serbia Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

Када је прошли пут покренут пуч, разлог је био лоша ситуација у земљи. Изгубили смо једну оригиналну регију на 24 сата. Зато је побуна покренута две недеље након тога 2 дана пре избора. Србија је тада процветала и напредовала у сваком погледу.

Пош

lexo më shumë »