Ambienti on/off

[СЗР] Тријумф домаћинске Србије и подела 45 q7 тенкова [СЗР]

56 Dita 2,960, 07:43 E Publikuar në Serbia Serbia Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza PolitikeНа изборима који су одржани 25. децембра, тријумфовала је домаћинска Србија. Народ је препознао правне вредности за које се залажемо и у великој мери је гласао за [url=http://www.erepublik.com/en/party/lexo më shumë »

[СЗР] Подела 110 тенкова квалитета 7 [СЗР]

74 Dita 2,955, 05:22 E Publikuar në Serbia Serbia Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza PolitikeИза нас је година пуна морала, части и поштења. У част нове године, а наравно и конгресних избора, Странка Здравог Разума дели тен … lexo më shumë »

Позив на диктатуру

60 Dita 2,889, 07:03 E Publikuar në Serbia Serbia Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

Када је прошли пут покренут пуч, разлог је био лоша ситуација у земљи. Изгубили смо једну оригиналну регију на 24 сата. Зато је побуна покренута две недеље након тога 2 дана пре избора. Србија је тада процветала и напредовала у сваком погледу.

Пош

lexo më shumë »

[СЗР] Подела 100 тенкова квалитета 7 у част најаве макете Деспотовог града[СЗР]

83 Dita 2,882, 09:51 E Publikuar në Serbia Serbia Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza PolitikeВреме је за још једну поделу тенкова!!!

Све што је потребно да урадите би добијете 100 тенкова јесте да у коментарима напишете:

[url=http://www.erepublik.com/en/party/stranka-zdravog-razuma-2545/lexo më shumë »

Диктатура

96 Dita 2,656, 10:26 E Publikuar në Serbia Serbia Analizat e Luftimeve Analizat e Luftimeve

Админ је у својој бескрајној мудрости одлучио да нас почасти новим модулом. Плач нејачи (визамастеркард играча) га је натерао на уступке који већини квари игру да би сачувао оне које дају паре. Баланс се на неки начин мора одржати, па макар на овако

lexo më shumë »