Ambienti on/off

[Ministério da Educação - Governo do Paisana - Artigo Nº02] Concurso de Fotografia:Reminder

5 7 orë më parë E Publikuar në Portugal Portugal Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese


[img]http://imageshack.us/[/img]lexo më shumë »

[Ministério da Educação - Governo do Paisana - Artigo Nº01] Concurso de Fotografia

14 7 ditë më parë E Publikuar në Portugal Portugal Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese


[img]http://imageshack.us/[/img]lexo më shumë »

[Ministério da Educação - Artigo Nº031] - Fim: Afinal só acabou hoje!

2 Dita 2,815, 23:59 E Publikuar në Portugal Portugal Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese


[img]http://imageshack.us/[/img]lexo më shumë »

[Ministério da Educação - Artigo Nº030] - Fim: Acabou a pouca vergonha!

14 Dita 2,815, 00:12 E Publikuar në Portugal Portugal Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese


[img]http://imageshack.us/[/img]lexo më shumë »

[Ministério da Educação - Artigo Nº029] - Concursos: Entrega de prémios e alertas

8 Dita 2,813, 23:54 E Publikuar në Portugal Portugal Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese


[img]http://imageshack.us/[/img]lexo më shumë »