Ambienti on/off

[Presidência] AirStrike na Holanda - Março ‘15

30 2 ditë më parë E Publikuar në Portugal Portugal Analizat e Luftimeve Analizat e Luftimeve


[img]http://imageshack.[/img]lexo më shumë »

[Dep. Comunicação] 3º Artigo Semanal Março 2015

12 6 ditë më parë E Publikuar në Portugal Portugal Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike


[img]http://imageshack.us/[/img]lexo më shumë »

[Dep. Comunicação] 2º Artigo Semanal Março 2015

7 Dita 2,672, 14:42 E Publikuar në Portugal Portugal Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike


[img]http://imageshack.us/[/img]lexo më shumë »

[Dep. Comunicação] 1º Artigo Semanal

11 Dita 2,665, 15:15 E Publikuar në Portugal Portugal Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike


[img]http://imageshack.us/[/img]lexo më shumë »

[Presidência] Tomada de Posse - Março 2015

10 Dita 2,664, 06:31 E Publikuar në Portugal Portugal Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike


[img]http://imageshack.[/img]lexo më shumë »