Ambienti on/off

Rreth gazetës sime

Hape faqën Wiki

Fresh Stats & eRepublik Updates

[free e-bot] New command .rank

31 Dita 2,867, 05:27 E Publikuar në Romania Romania Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtueseHello everybody, it has been a long time without writing something. But because I had some free time I've … lexo më shumë »

[e-bot] Now e-bot for everyone

65 Dita 2,773, 06:03 E Publikuar në Romania Romania Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese
Hello everybody.
I've decided to give e-bot for free, for everyone. If you want it on your channel you need to type this … lexo më shumë »

Democratie frate!!!

67 Dita 2,756, 09:05 E Publikuar në Romania Romania Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese


Hai salut.
Am vazut dimineata ca zmeuNY are bani de platit coup pt democratie, am plecat la gratar si am zis ca vin acasa si frec aia 3500 gold pt pretenul meu … lexo më shumë »

Day 32 of Dictatorship + evidenta Banca Nationala a Romaniei

198 Dita 2,687, 10:09 E Publikuar në Romania Romania Analizat e Luftimeve Analizat e Luftimeve
o7 Romania!

Nu am mai scris de mult pentru ca nu am avut ce sa scriu. De la ultimul articol s- … lexo më shumë »

[Day 2,681] - B-LABS - New 16 Missions

71 Dita 2,681, 02:02 E Publikuar në Romania Romania Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese[img]http://dl.dropbox.com/u/27588122/sub-vote-blab.[/img]
lexo më shumë »