Ambienti on/off

Like a Boss

34 3 ditë më parë E Publikuar në Iran Iran Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese


lexo më shumë »

Iran & Georgia Peace Agreement - مقاله پایان دوره وزارت امور خارجه

28 Dita 2,847, 04:05 E Publikuar në Iran Iran Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike


***************************************************************
[
lexo më shumë »

A Statement of Matters - IR[MoFA]

87 Dita 2,842, 11:05 E Publikuar në Iran Iran Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike


***************************************************************
[
lexo më shumë »

دوستی برگ گلی نیست که بر باد رود ، تشنه را آب محال است که از یاد رود

49 Dita 2,836, 06:13 E Publikuar në Iran Iran Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese

~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•
دوستي تنها برآيند نياز ما نيست؛ از خودگذشتگي، نخستين پايه دوستي است

ارد بزرگ-

~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•~•
[ … lexo më shumë »

اطلاع رسانی وضعیت سیاسی ، وزارت امور خارجه

45 Dita 2,829, 02:17 E Publikuar në Iran Iran Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike

***************************************************************

***************************************************************

[/
lexo më shumë »