Ambienti on/off

[МзО]Наредби за ден 2841 (EDIT 16:30)

6 6 ditë më parë E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Urdhërat e Luftës Urdhërat e LuftësЈа браниме Западна Македонија!!! - МПП
[lexo më shumë »

[МзО]Наредби за ден 2839/2840 (EDIT 00:20)

19 Dita 2,838, 00:55 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Urdhërat e Luftës Urdhërat e LuftësПукаме за Македонија против Грција (FEROG)!

Го браниме Епир!!! - директна војна со FEROG-јаните
[url=http://www.erepublik.com/en/military/lexo më shumë »

ЕГЕЈСКА НЕ ЈА ДАВАМЕ [МзО]

18 Dita 2,833, 03:10 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Urdhërat e Luftës Urdhërat e Luftës~ЕДИТ во 17Ч
Не ги оставивме без Конгрес НО повторно ќе ги бришеме!!!
Потрошија огромни средства за да добијат Конгрес НО џабе им е Конгрес кога ќе немаат слободни територии!
lexo më shumë »

ЕГЕЈСКА НЕ ЈА ДАВАМЕ [МзО]

33 Dita 2,830, 16:54 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Urdhërat e Luftës Urdhërat e LuftësВАЖНО!

ВОСТАНИЈАТА ВО ЕГЕЈСКА И ЈОНСКИ ОСТРОВИ ( БУГАРИЈА ) МОРА ДА ГИ ДОБИЕМЕ ПО СЕКОЈА ЦЕНА !!!

Бугарија ќе ни се приклучи со еден закон ала „Кракер„ и продолжуваме со истата тактика
lexo më shumë »

[МзО]Известување + Наредби за ден 2829/2830 (EDIT 03:30)

25 Dita 2,828, 09:16 E Publikuar në Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Urdhërat e Luftës Urdhërat e LuftësСодржина:

1. Известување за тековните настани
2. Акција „ За јуниорите “
3. Наредби


~ Воена анализа

Македонија/Бугарија/јужниве
Сведоци сме дека из … lexo më shumë »