Ambienti on/off

[EA] Congressional Elections 25th Dec.

10 Dita 2,224, 21:09 Irlanda Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese


[img]http://i47.tinypic.com/2qv6qzt.jpg[/[/img]lexo më shumë »

[MoW] Ministry of Welfare - Food for Everyone Program

59 Dita 2,212, 16:15 Irlanda Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese


Dublin, 10th day of Dezember, 2013.

Dear Irish citizens,

today the Ministry of Welfare is launching a program called Food for everyone, and it is with pleasure that I invite you to … lexo më shumë »

[EA] Congressional Elections 25th Nov.

10 Dita 2,194, 13:45 Irlanda Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike


[img]http://i47.tinypic.com/2qv6qzt.jpg[/[/img]lexo më shumë »

[EA] Party President Elections

27 Dita 2,188, 12:23 Irlanda Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza PolitikeNovember 16, 2013


Hello eIreland,

I will do everything in my power to see the Irish population in harmony.


Party President Elections[/lexo më shumë »

[MoW] Ministry of Welfare - Food for Everyone (Irish)

61 Dita 2,158, 15:55 Irlanda Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese


Dublin, 17th day of October, 2013.

Dear Irish citizens,

today the Ministry of Welfare is launching a program called "Food for everyone", and it is with pleasure that I invite you to participate … lexo më shumë »