Ambienti on/off

Rreth gazetës sime

Hape faqën Wiki

A Must-Subscribe publication for all eCitizens of the eUSA.

Elitism. How's It Gonna End?

73 Dita 2,789, 15:24 E Publikuar në USA USA Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese


How’s It Gonna End? (Mandatory listening)
Day 2789 of the New World
July 10, 2015
[img]https://dl.dropbox.com/u/16872458/[/img] … lexo më shumë »

Clarification: Get Lost

66 Dita 2,787, 09:59 E Publikuar në USA USA Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese Ndërveprimet shoqërore dhe argëtuese


Get Lost (Mandatory listening)
Day 2787 of the New World
July 8, 2015
[img]https://dl.dropbox.com/u/16872458/16shellinebreak9.[/img] … lexo më shumë »

Wooky Jack: You can't unring that bell.

115 Dita 2,785, 12:09 E Publikuar në USA USA Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike


You Can’t Unring A Bell (Mandatory listening)
Day 2785 of the New World
July 6, 2015
[img]https://dl.dropbox.com/u/16872458/[/img] … lexo më shumë »

It's Gotta Be EZC

61 Dita 2,776, 13:58 E Publikuar në USA USA Hapat e parë në eRepublik Hapat e parë në eRepublik


We’re All Mad Here (Mandatory listening)
Day 2776 of the New World
June 27, 2015
[img]https://dl.dropbox.com/u/16872458/[/img] … lexo më shumë »

Dictatorship For America

59 Dita 2,722, 10:10 E Publikuar në USA USA Debate dhe Analiza Politike Debate dhe Analiza Politike


Picking Up After You (Mandatory listening)
Day 2722 of the New World
May 4, 2015
[img]https://dl.dropbox.com/u/16872458/[/img] … lexo më shumë »