Ambienti on/off

Regjistrohu

 

Vazhdo

Vazhdo Me krijimin e llogarisë ju pajtoheni me Kushtet e Shërbimit dhe Të dhënat private
Ridërgoni emailin   |  Nuk mund të gjeni emailin? confirmation@erepublik.com

Resend the confirmation email to this address

Ridërgoni emailin Nuk mund të gjeni emailin? confirmation@erepublik.com

The Lottery

Dita 1,900, 04:56 nga Hamturk

Hello

This is a test run for something that may become a regular thing depending on the success.

Basically I will be offer up 100 tickets (numbers 1-100) at a price of 100 cc and the winning (10) tickets will receive a prize of 100 Q7 tanks.

If you would like to take part then donate 100cc and leave me a comment or PM.

1
2
3
4
5. RD1234
6
7
8
9. Sumit
10
11
12
13
14
15. Sumit
16
17
18
19
20
21
22. Mekong Whisky
23
24
25
26
27. Sumit
28
29. Prabal
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39. Sumit
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55. St0L3n1
56. Sumit
57
58
59
60
61
62
63
64
65
66
67
68
69
70
71
72
73
74
75
76
77. Xordin
78
79
80
81
82
83
84
85
86
87. Sumit
88
89
90
91
92
93
94
95
96
97
98
99
100

Thanks
Hamturk

 

Komentet

Hamturk
Hamturk Dita 1,900, 04:56

There are no rules preventing anyone from purchasing multiple tickets.

crijor
crijor Dita 1,900, 05:08

crijor was here

off whisky
off whisky Dita 1,900, 06:02

ticket nr. 22
You have successfully donated 100 INR. This amount will appear shortly in the citizen account.

sumit399
sumit399 Dita 1,900, 06:27

ticket no. 9 , 56, 39, 87 , 15 , 27
You have successfully donated 600 INR. This amount will appear shortly in the citizen account.

mahesh17
mahesh17 Dita 1,900, 19:39

i cant purchase 100cc for a newbie is very high

torres865
torres865 Dita 1,901, 01:48

What if u run away with the money??!!

Xicor13
Xicor13 Dita 1,901, 07:07

You can get 100 q7 for like 750-850cc,hes gonna eat the rest,scammer : P

xordin
xordin Dita 1,906, 22:50

SCAM SCAM SCAM!!

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.