Ambienti on/off

Regjistrohu

 

Vazhdo

Vazhdo Me krijimin e llogarisë ju pajtoheni me Kushtet e Shërbimit dhe Të dhënat private

TEM | eDay 1959 | Pohja-Eesti

Dita 1,957, 01:15 E Publikuar në Estonia Estonia nga The Estonian MilitaryHääletage seda artiklit, et see jõuaks kõigi eestimaalasteni!Pohja-Eesti

Rohkem infot olukorra kohta saad #kaitsevagi kanalist.
For more information please visit #kaitsevagi channel.

Loe sõdimisõpetust siit:Kaitseminister | kjork

Kaitseministeeriumi ülesanneteks on ettepanekute tegemine riigikaitsepoliitika kavandamiseks, kavandatu elluviimine, riigikaitse korraldamine ja koostöö TWO liiduga.


eEesti omab kahte riiklikku üksust millega võib igaüks liituda.Hääletage seda artiklit, et see jõuaks kõigi eestimaalasteni!
 

Komentet

EL FAT BASTARDO
EL FAT BASTARDO Dita 1,957, 01:25

o7

kjork
kjork Dita 1,957, 01:30

o7

Mixliarder
Mixliarder Dita 1,957, 03:25

Mixliarder for president! o/

Baron von Kleist
Baron von Kleist Dita 1,957, 11:06

o7

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.