Ambienti on/off

Regjistrohu

 

Vazhdo

Vazhdo Me krijimin e llogarisë ju pajtoheni me Kushtet e Shërbimit dhe Të dhënat private

Pomoc

Dita 1,899, 07:29 E Publikuar në Serbia Serbia nga Cikibre

Molimo da pomognete i ovde http://www.erepublik.com/en/military/battlefield/38093

 

Komentet

Lord Oli
Lord Oli Dita 1,899, 08:17

ne rade slike

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.