Ambienti on/off

Regjistrohu

 

Vazhdo

Vazhdo Me krijimin e llogarisë ju pajtoheni me Kushtet e Shërbimit dhe Të dhënat private

PODELA ZAVRSENA

Dita 1,833, 14:57 nga Uja za CanjeNA 250 PRETPLATNIKA POCINJE PODELA 10 000 Q3 HLEBA
Da biste dobili 50 jedinica morate da

1.)date vote
2.)date sub
3.)sautujete

KO HOCE DA POMOGNE BICE UPISAN U LISTU DONATORA

 

Komentet

GL4D14T0R
GL4D14T0R Dita 1,833, 14:59

2/147 + shout

Zeljto
Zeljto Dita 1,833, 15:03

v3 s148

Tito1987
Tito1987 Dita 1,833, 15:03

v4 sub od pre

Profeta ERIC
Profeta ERIC Dita 1,833, 15:11

v5+old sub+shout

blejac 001
blejac 001 Dita 1,833, 15:12

v 6 s 149 sh

SerbianForce
SerbianForce Dita 1,833, 15:17

vote, sub od ranije

HannyaTR
HannyaTR Dita 1,833, 15:20

8 / 150
shouted.

XXXBraveheartXXX
XXXBraveheartXXX Dita 1,833, 15:41

v11 s151

Crveni SRB
Crveni SRB Dita 1,833, 15:48

12/152 + shout

prostokreten
prostokreten Dita 1,833, 16:18

13/153+shout

jovanperisic69
jovanperisic69 Dita 1,833, 16:27

16/154 ide shout

Buda.Dramicanin
Buda.Dramicanin Dita 1,833, 16:40

v17s155+sh

Salke87
Salke87 Dita 1,833, 17:17

v20 s157 shout

aero73
aero73 Dita 1,833, 17:29

v21 s158

G4zd4
G4zd4 Dita 1,833, 17:45

22v+ s 159

DjukaVB
DjukaVB Dita 1,833, 17:48

v 23 old sub

Srdjdjan
Srdjdjan Dita 1,833, 17:59

v24 s160

Fabro Caverna
Fabro Caverna Dita 1,833, 19:27

v 25 s 161

41Nowitzki
41Nowitzki Dita 1,834, 00:15

v26 s162 + shout

MIKI 13
MIKI 13 Dita 1,834, 00:17

27 163 shout

MartinSRB
MartinSRB Dita 1,834, 00:44

28/163

IvanKosancic
IvanKosancic Dita 1,834, 00:51

29/164 shout

minovacac
minovacac Dita 1,834, 00:55

v-30,s-165
http://www.erepublik.com/en/newspaper/bolje-ne-moze-273796/1
tko nije neka suba novine i pošalje link od svojih...
hvala i do čitanja pozdrav

LesinariBorik
LesinariBorik Dita 1,834, 01:08

v31, s od ranije

Danco RS
Danco RS Dita 1,834, 01:25

v32 s166

SrboSmu
SrboSmu Dita 1,834, 02:09

33 subod pre i sh

Djokaara
Djokaara Dita 1,834, 02:47

в35 суб 165

Marko Nikolic PO
Marko Nikolic PO Dita 1,834, 03:09

36/166 + shout

LAJKGAD
LAJKGAD Dita 1,834, 04:38

v37 s 167

Guillermo de Baskerville
Guillermo de Baskerville Dita 1,834, 04:38

v38 s168

AleksandarVelikiWOT
AleksandarVelikiWOT Dita 1,834, 05:47

v40 s 169

Sergio993
Sergio993 Dita 1,834, 05:54

v42 s171

Sangri La
Sangri La Dita 1,834, 05:54

v41 s170 shout

NEKKY96
NEKKY96 Dita 1,834, 06:14

v42 s172

Maximo Menem
Maximo Menem Dita 1,834, 06:22

v44 s173

auris0
auris0 Dita 1,834, 06:27

v45 s174

jat238
jat238 Dita 1,834, 07:13

v46 s 175 + add

TeChFaNaTiK
TeChFaNaTiK Dita 1,834, 08:01

v47 sub176 shout

Somadinara
Somadinara Dita 1,834, 08:16

v48 s177 shout

d 23
d 23 Dita 1,834, 08:29

v49, s178,sh
HVALA

FicaSRBKiller
FicaSRBKiller Dita 1,834, 10:40

v50 s179 shout

pantod
pantod Dita 1,834, 11:46

v52 sub ood ranije

Mile tenkista
Mile tenkista Dita 1,834, 11:52

v53 s180

Cigermeister
Cigermeister Dita 1,834, 12:10

55/182 + shout

jahac mustanga
jahac mustanga Dita 1,834, 13:59

v 56 s od ranije sh

ehig2012
ehig2012 Dita 1,834, 14:07

v 57 / old sus

Einfach Jugend
Einfach Jugend Dita 1,834, 16:57

58/183

Nimfomajka
Nimfomajka Dita 1,835, 23:45

v59 sub184 + shout

PvK 3axig
PvK 3axig Dita 1,835, 00:35

60/185+sh

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.