Ambienti on/off

Regjistrohu

 

Vazhdo

Vazhdo Me krijimin e llogarisë ju pajtoheni me Kushtet e Shërbimit dhe Të dhënat private
Ridërgoni emailin   |  Nuk mund të gjeni emailin? confirmation@erepublik.com

Resend the confirmation email to this address

Ridërgoni emailin Nuk mund të gjeni emailin? confirmation@erepublik.com

Paper Changes

Dita 1,901, 18:32 E Publikuar në Japan Japonia nga darlosworld

Wow, that last article got a nice bit of response. Thanks everyone for the kind words (despite the fact I literally was just mulling things over in a coffee shop, lol).

I'll try to write more articles about things that happen around here/things that I get up to in daily life. For example today I'm making pancakes, then I'll be making materials for classes.

So the newspaper has changed it's name, and will carry on as is. To be honest I probably won't be putting that many pictures on here, mainly because most of it you'll have seen before and/or are more than capable of googling (if you are having google issues, let me know and I'll try and sort out a picture, lol).

So there we go, I'm off to wash my new frying pan so I can get these pancakes underway (British style btw).

See you!

Oh! And I checked with the neighbour about those missing leaves on that tree, turns out they were intentionally pruned. Mystery solved.

 

Komentet

Amaterasu Omikami
Amaterasu Omikami Dita 1,901, 18:48

Jud.

the tormented one
the tormented one Dita 1,901, 19:58

v

Oraizan
Oraizan Dita 1,901, 22:47

lol Good to know there was no leaf-theif about, or the tree was unhealthy.

Myung Kei
Myung Kei Dita 1,901, 22:49

V!

DanielEsp
DanielEsp Dita 1,901, 22:49

Voted o7

Natsu Natsumee
Natsu Natsumee Dita 1,902, 00:51

Most of us would like to be in Japan, so i think it is nice to know something about normal life there :p

some picture would be nice too :p

Nanashi Senshi
Nanashi Senshi Dita 1,902, 04:34

Well then be more original, give us pictures that we can't find on google, with your own personal touch xD ( favorite places etc. ), at least I'm expecting some nice photos made by you xD of cherry blossoms ( sakura ) in your town, ofc not now, in about 2-3 months xD I'm glad you have decide to write more often, looking forward to your next article(s).

Squibeel
Squibeel Dita 1,902, 17:10

v

Terrys Ren
Terrys Ren Dita 1,903, 06:10

Writing about regular life in Japan? Instant sub.

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.