Ambienti on/off

Regjistrohu

 

Vazhdo

Vazhdo Me krijimin e llogarisë ju pajtoheni me Kushtet e Shërbimit dhe Të dhënat private
Ridërgoni emailin   |  Nuk mund të gjeni emailin? confirmation@erepublik.com

Resend the confirmation email to this address

Ridërgoni emailin Nuk mund të gjeni emailin? confirmation@erepublik.com

Natural Jerk

Dita 2,056, 09:53 E Publikuar në Malaysia Malajzia nga clanky4


eThailand has recently proposed eMalaysia as its natural enemy. Evidentally they plan top attack us again.

Fortunately our ePresident has taken the initiative and is counter proposing eThailand as a natural enemy so that our soldiers will get bonus damage against eThai soldiers.However I have a counter proposal to this counter proposal. I propose that in addition to proposing eThailand as natural enemy that we ALSO propose eThailand as Natural Jerk.Think about it. eThailand has done numerous things in the past which qualify them to be eMalaysia's natural jerk.

They invaded us numerous times, accused the eMalaysian government of breaking agreements, said the word THAI POWER on numerous eMalaysian articles, are a bunch of eSerbians, and have once again proposed eMalaysia as a natural enemy for no reason.

Not to mention.All of the stupid stuff eThailand has done. eThailand has unsuccessfully invaded eIndia, eTexas(which they seem to think is an eCountry), the eUSA, and eMexico.

In fact the only country which they have been able to hold control over for an extended period of time has been eSingapore and that is only because their government completely rolled over and let them take over.Now as some player's know having a country as a natural enemy automatically starts a war with that country free of charge and grants a damage increase.

But what will having eThailand as our Natural Jerk do?

Well aside from eMalaysian citizens being able to call eThailand a Natural Jerk the eMalaysian media also has a chance of getting +10% counter eThailand articles.

And that's it!
Supporter of making eThailand our Natural Jerk
clanky4
 

Komentet

J e s u P e
J e s u P e Dita 2,056, 10:31

Poleeee

TeMing
TeMing Dita 2,056, 11:30

natural jerk confirmed

Tezej
Tezej Dita 2,056, 16:07

cry me a river !!

mhifzan
mhifzan Dita 2,056, 17:48

go flush your pride and power drain on the toilet, will u xD

Khairunnaim Khairuddin
Khairunnaim Khairuddin Dita 2,056, 17:04

All Hail for Natural Jerk

Hazwani Hanum Hashim
Hazwani Hanum Hashim Dita 2,056, 17:42

Jerk Power

mhifzan
mhifzan Dita 2,056, 17:47

\o/

Namewee
Namewee Dita 2,056, 20:47

\o/

Monkeyboom Yau
Monkeyboom Yau Dita 2,056, 22:39

JERK

metro5
metro5 Dita 2,057, 00:15

eFunny discovered!

Fxal
Fxal Dita 2,057, 00:43

Jerk off with ur fake eCountry!

soyalis
soyalis Dita 2,057, 01:11

Natural Jerk approved! \o/

soyalis
soyalis Dita 2,057, 01:12

"All of the stupid stuff eThailand has done. eThailand has unsuccessfully invaded eIndia, eTexas(which they seem to think is an eCountry), the eUSA, and eMexico."

Lmfao

Leo Syahmessi
Leo Syahmessi Dita 2,057, 07:48

i'm very glad that we have clanky on our side.. xD

clanky4
clanky4 Dita 2,057, 14:05

glad to be here

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.