Ambienti on/off

Regjistrohu

 

Vazhdo

Vazhdo Me krijimin e llogarisë ju pajtoheni me Kushtet e Shërbimit dhe Të dhënat private
Ridërgoni emailin   |  Nuk mund të gjeni emailin? confirmation@erepublik.com

Resend the confirmation email to this address

Ridërgoni emailin Nuk mund të gjeni emailin? confirmation@erepublik.com

Meie üksuste kuu damage

Dita 1,888, 08:40 E Publikuar në Estonia Estonia nga TheShaolinMonthly Damage
total damage in last 30 days (from 22:00eR day 1854 to 22:00eR day 1884)The Royal Mercenary Forces of
1 → influence: 1,081,130,100 (soldiers: 74)

Gerdionu 97,181,420
rednas 68,619,850
Aabits 68,411,860
kaimo4 52,254,910
OliverMasin 51,973,710
Muusika 50,605,540
Theomis 40,443,570
BM_investor 37,142,790
jaars 33,550,330
ardik 31,727,840lebotaja 140,228,230
R.Ott 98,101,540
Rait The Great 66,426,040
GunnarJensen 52,999,060
ints 39,415,660
Erksos 36,436,720
Kahro1 28,690,040
maasiksaare 28,580,850
pudi 26,734,250
Joonas Uss 18,554,810

ESTSOG
2 → influence: 679,756,240 (soldiers: 37)BEST Estonia
3 → influence: 614,812,890 (soldiers: 36)

sodur 100,684,660
kaitsu 74,273,640
Belmond0 72,313,530
MartinGr 26,931,950
Mart352 25,939,030
Wrangel 25,044,840
vildemar 23,104,800
katk 19,643,540
klump 17,722,190
Lord Grantz 17,090,780truh 56,721,440
killboy17 27,816,000
m6isapreili 23,404,280
Martin Kaal 23,275,480
Tann23 17,236,840
SiilP 15,414,150
Margush 13,452,520
karmoka 12,556,230
Draz2 10,779,500
FontX 9,975,130

Estonian LEEGION
4 → influence: 377,782,230 (soldiers: 122)Estonian Operation Group
5 → influence: 158,491,090 (soldiers: 30)

Viskaja 26,682,300
Uzraugs 24,782,220
Ofenrohr 23,441,900
cartigan 20,078,710
Yakusa00 17,312,720
ph00ktastic 12,907,940
Mihkel S 11,195,840
Darius Kosk 9,490,380
afff 8,581,580
Nerdins 4,760,940Vohvelimies 122,855,720
Reta Aasmae 28,370

Spurdoiluvoimat
6 → influence: 123,315,130 (soldiers: 2)wuzawaza
7 → influence: 68,557,120 (soldiers: 6)

von baer 50,906,670
Ahto Kopli 5,169,130
martMustmartMust 5,094,040
Viljar Verrev 4,689,460
Hanskan Toss 1,808,440
Shamee 1,793,550Vincent Vega replica 26,428,290
geerold 6,351,900
Joosep Laos 4,491,380
Rainer Teemant 3,828,490
Mikk Kogu 1,622,190
laurifederal 1,314,660
lutimees 872,810
richard LS 767,970
Kunksmoor 694,420
eRebelh 594,220

RAMBO Estonia
8 → influence: 64,853,760 (soldiers: 25)Eesti SS-leegion
9 → influence: 2,112,400 (soldiers: 3)

Volvomees 3,177,520
Jaanus Klink 8,000
Kaberneeme 3,550


TheShaolin
egov4you media team 

Komentet

Pealik
Pealik Dita 1,888, 10:55

Väga hästi tehtud artikkel!

von baer
von baer Dita 1,889, 02:12

kurat, selle telliks paberkandjal ka koju

TheShaolin
TheShaolin Dita 1,889, 05:48

von baer, 5.50 tükk

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.