Ambienti on/off

Regjistrohu

 

Vazhdo

Vazhdo Me krijimin e llogarisë ju pajtoheni me Kushtet e Shërbimit dhe Të dhënat private
Ridërgoni emailin   |  Nuk mund të gjeni emailin? confirmation@erepublik.com

Resend the confirmation email to this address

Ridërgoni emailin Nuk mund të gjeni emailin? confirmation@erepublik.com

Lottery winners!

Dita 1,828, 09:05 E Publikuar në Cyprus Qipro nga Kaniballos

Greeting Ecypriots!
I give you the winning numbers for the lottery, as they where generated:

Unfortunately not all numbers where sold and what gifts correspond to numbers unsold will go to ECyprus.
You can see the numbers you had in this spreadsheet.

Top five tickets go to:
1000cc -> Theo Vibo
1,79 gold -> ypourgos
0,89 gold -> Rejep
Both q7 weapons and food where responding to unsold numbers :/

Thank you for your Participation everyone : )

 

Komentet

Kutluk Bilge Kul Anarsist
Kutluk Bilge Kul Anarsist Dita 1,828, 09:29

Voted!

Theo Vibo
Theo Vibo Dita 1,828, 09:37

Thank you for the prize!

Megaloxorianos
Megaloxorianos Dita 1,828, 09:50

Κόκκαλης παντού...

Finway
Finway Dita 1,828, 09:51

oha rich

Finway
Finway Dita 1,828, 09:52

: O

marcelbok
marcelbok Dita 1,828, 10:03

WE WANT OUR MONEY BACK

not voted
reported
unsub

RE-M-PELLOS
RE-M-PELLOS Dita 1,828, 10:21

WE WANT OUR MONEY BACK

not voted
reported
unsub


Χ2

mac42
mac42 Dita 1,828, 13:14

41! sooooooo close but not quite the answer to all and everything as 42

Thanater0s
Thanater0s Dita 1,828, 13:28

WE WANT ANAN BACK

not voted
reported
unsub

KHattabb
KHattabb Dita 1,829, 05:46

WE WANT OUR MONEY BACK

not voted
reported
unsub


Χ3

xam xam
xam xam Dita 1,829, 06:25

fraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraudfraud

adamjensenn
adamjensenn Dita 1,829, 09:26

haha greatest scam ever seen xD

adamjensenn
adamjensenn Dita 1,829, 09:26

@rejep

aslkjdhslmfsçözfczdsa

Georgelakeland
Georgelakeland Dita 1,829, 13:19

no comment...

Kostulan Vocalan
Kostulan Vocalan Dita 1,839, 17:42

no comment... just another Karniballos hοaux ..

 
Postoni komentin tënd

Çfarë është kjo?

Ju jeni duke e lexuar një artikull që është shkruar nga një qytetar i eRepublik-ës, një lojë e veçantë strategjike ku luajnë shumë lojtarë dhe që është e bazuar në vende të jetës reale.Krijo karakterin tuaj dhe ndihmoje vendin tuaj për të arritur lavdinë e saj përderisa ju mund të bëheni hero i luftës, botues i njohur ose një këshilltar i financave.